Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
Mhuy beklemeyin bu sene. Mhuy olan arkadaşlarımın hiçbiri süreç ile ilgili bir şey Yok diyor. En erken sınav sonrasına sarkar.
-
@asdasd öyle görünüyor maalesef. Bir kısım MHUY eğitimde ve gündeme gelmemiş yeni atama.
-
Bende ilan geldi zannettim ya hu Sınavdan sonra en çok umutlu olduğum bu seneydi. Ama gel gör ki sınav bile açmadılar. Sabır diye diye nirvanaya vardık elhamdülillah
-
Arkadaşlar ilanda yds şartı koşarlar mı ?
-
@meltem_90 hayır. ama mesleğe girinde c alman gerekiyor.
-
Referandum sürecinde erken ilana çıkmaz mı sizce ?
-
@DGN benim görüşüm çıkmaz mhuy un her türlü süreci uzun oluyor
-
@caletti yani tümüyle yds den arındı değil mi, umutlanabilirim 250 kişilik ilan için
-
@meltem_90 p49 puan türünde İngilizce oran var hocam , 3 yıl içinde C düzeyse puan almak gerekiyor diye biliyorum
-
@DGN hocam yeni sistemde p49 diye bi puan türü kalmadı artık. Kurumun ilanda isteyeceği puan türü belirsiz. Yeni puan türlerinde yds olmadığı için ilanda isterler mi demiştim
-
@meltem_90 ben 2016 puanıyla ilan geleceğini varsaydım hocam Yeni sistemi bilmiyorum
-
@DGN talepleri topladıysa kpss den önce gelebilir ama toplamadıysa işi uzun, kpss sonrasına kalır bence. Ama tabi keşke hem öncesi hem sonrasında olsa
-
@meltem_90 talep toplandı diye biliyorum, ama bu süreçte en güvenmediğim isim maalesef Naci ağbal.
Referandum için Guy , mhuy sınavları için umutluyum ben açıkçası.
-
Performans programında 250 kişilik alım planlandığı yazmış ama bence onun ilanı 2017 ekime kalır şu aşamada sınav açmazlar diye düşünüyorum
-
Umarım gelir dostlar. VMY, MHUY, DUY en beklediğim sınavlar. Resmen 90 puanla sınavsız bitiriyoruz.
-
p48 74 puan 10 binlerdeyim. Olası bir Mhuy alımında sıralama gelir mi ?
-
@Okahraman07 Taban puan 75 koyuluyor dostum. Aynı olursa malesef başvuramayacaksın.
-
@paretowilfredo hocam 5900 sıralamam olası alımda gelir mi bi yorum yapar Mısın
-
@hebelebe 250 x 20 = 5000. Sarkma ihtimali her zaman vardır.
-
@paretowilfredo inşallah hocam.guyda sistem değişikliği için bir fikrin var mı artık yürürlüğe girer mi planlanan değişiklik