@nairu teşekkürler hocam ben de geçmiş sayfaları inceledim yönetim biliminden ya da siyaset biliminden geldiğine dair entry bulamadım. Herhalde bunlardan sorulması çok düşük ihtimal
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Godot37 inşallah hocam bende girdim benimde iyiydi.mukerrerlik olmaması için ya aciklayacaklar yada diğer mülakatları biraz geç yapacaklar sanirim
-
@nairu bu sınav bir hayli kolaydı 800 kişi dolsun diye çok uğraşmışlar sanırım.
-
@Godot37 aynen hocam önceki ile kiyaslanamaz bile 800olmasina rağmen yüksek kapatabilir
-
@nairu keşke kazansaydik girmek zorunda kalmasaydık
-
@nairu ilk sınavı kazanan 160 kişi muhtemelen hepsi kazanır sınavı bence geçen sınavın 70 ı bu sınavda 85 e felah tekabül ediyor
-
@Willsmithh kesinlikle hocam geçen sınav 74tu benim 88 bekliyorum bundan.keske açıklanmış olsaydida kazananlar girmeseydi en azından daha fazla insan için mülakat şansı dogardi
-
arkadaşlar hiç arayanınız oldu mu ?
-
@IS-LM yok hocam. Sizi mi aradilar yada tanidiginizi ?
-
@whshw yok hocam öyle değil yani kurumu arayan oldu mu mülakat sonuçları için onu soruyorum
-
@IS-LM haa heycan yaptim hocam bi an. Gecmiste bi arkadasi aramislardi oda yazmisti aranan oldu mu diye. Bi an oyle dusundum
-
@IS-LM bilgi veremeyiz demişler hocam
-
@Bernstein umarım yakında açıklanır diğer kurumlara göre biraz burası hızlı acıklıyor demişlerdi
-
Birşeyi merak ediyorum, kamu yönetimi mezununa örneğin iktisat sorusu soruyorlar mı mülakatta yoksa daha ziyade mevzuat ve hukuk veya kamu konularından mı soruyorlar
-
@karhan mevzuat ve kamu genelde siyasi tarih yada anayasa geliyor hocam
-
@nairu teşekkürler hocam ben de geçmiş sayfaları inceledim yönetim biliminden ya da siyaset biliminden geldiğine dair entry bulamadım. Herhalde bunlardan sorulması çok düşük ihtimal
-
Aynen hocam bana 5soru sordular 4mevzuattan 1siyasi tarihten geldi sbky mezunuyum.
-
@nairu teşekkürler inşallah ikinci mülakata gerek kalmadan ilkinden atanırsınız
-
@karhan saolun hocam Allah razı olsun sizinde yolunuz acik olsun insallah
-
tihek SBB açıklandı haftaya il göç te açıklanır insallah
-
Son alım iki aydan fazla sürede açıklanmış. Umarım bu alım daha kısa sürede açıklanır