1 Mar 2017 11:41

Maliyede radikal değişiklik olacağı yeni bir şey değil ki ne ohal ne de başka bir şeyden dolayı. Önceden de bu sorunlar vardı önceden beridir konuşulur lakin sıra ona gelmez kurumun iş yükü fazladır çünkü. Ama şu an gece çalışın maliyede desinler çalışırım memurlar gibi hoşnutsuz olmam. Özlük Hakkı bilmem ne işsizim kardeşim işsiz emeğimin karşılığını alamamışım Hakkı'm yenmiş. Bunları düşünecek Değilim. Burdaki kimse senin dediklerini düşünecek ya da guy olmasın vmy istiyorum muy istiyorım durumda değiller. Kaldı ki maliyede anlattığın karşıklığı çözmek zor da değil. Düz memura görev tanımı yaparsın koyarsın gişeye uzmana da göre tanımı yaparsın koyarsın masa başına. Uzmanı da sadece KPSS ile alırsın düz memurda sesini çıkaramaz girer KPSS ye kazanır. Kurum içi sınavlar çoğu kurumda hoş karşılanmaz diğer bakanlıklarda açmıyor mesela. Ama çalışanlar KPSS ye girip Yüksel'iyor o ayrı. Senin dediğin sorunları kabul ediyorum ama şu aşamada yetkimiz de yok konuşmakta anlamsız. Kaldı ki dedim sana her şeye razıyım şartları ne olursa olsun gayette Mutlu olurum o işi yaparken. Çünkü vergi konularını seven biriyim. Dediğim gibi Mutlu olup olmamak kişiye bağlı bir husus. Kimse Mutlu değil ama devlet lise mezununu istihdam etmeye başlasa kurumda herkes Mutlu olmaya başlar ama. Boş vet kardeşim o yüzden sorunları. İlanın gelmemesi ne davadır ne de başka bir şey bakan beyin bu mesleklere tamamen bakış açısıdır..: diyeceğim bu kadar sana.