11.Promosyon SGK Hk.
-
@Maksimizasyon hocam Bu alımda asiller toplu olarak işe başladılar, 9 Mart’ta ilk başlamalar oldu,Mart sonuna kadar tüm asiller işe başladı diye biliyorum,yani görev yazıları geldi hocam.
-
@Maksimizasyon konaklama durumu olabilir mi vergi denetmenliğindeki gibi SGK da turne okursa
-
SGK başkan vekili İsmail Yılmaz NTV berfu güvenin programına çıkıyormuş. Saat 12:30. Herkes berfu güvene alımlarla ilgili twit atarsa belki sorar.
-
@hedefsgk hocam bi gelişme varmi
-
@adanali01 programda alimla ilgili hiçbir şey demedi. 20 gün önce denetmen başkanına alimla ilgili sormuştum o da herhangi bir çalışma olmadığını söyledi alım olursa da yıl sonuna doğru olur dedi.
-
@hedefsgk o zaman herşey 2020 kpss sonrasına kaldi biz umitlenmeyelim
-
@adanali01 saka gibi ya her sene alan sgk bile kpss sonrasına bıraktı şansımı seveyim yok böyle bisey
-
@adanali01 daha kpss ye kac ay var umitsiz olmamak lazim ben rotosyon sureci belli olduktan sonra normallesme surecinden alima cikacagini dusunuyorum
-
Bende ümitli şeyler düşünmek istiyorum lakin bu tablo da benim görüşüm tüm alımları 2020 kpss yığacaklar KPSS TARİHİNİN EN ÖNEMLİ YILI 2020 OLACAKTIR , 2020 KPSS DEN P3 VE DİĞERLERİ SAĞLAM PUAN ALANLAR HER TÜRLÜ İŞİ HAZIR BENCE...
-
yapılması gereken kurumiçi yetki ve yeterlilik sınavları belirsiz bir tarihe ertelenmişken 2020 kpss' den önce yeni bir alıma çıkılması zor gibi görünüyor.
-
SGK Denetmenleri Dernek Başkanı
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkani ile görüşmelerı sırasında 11. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alım talebimizi iletmiş. Alımın gerçekleşeceğini fakat tarih konusunda bilgi verilmemiş. Başkan süreçten dolayı net tarih verememiş. -
@hedefsgk hocam yedeklerle ilgili bilgi var mı?
-
SGK ilanı ile ilgilenen ankarada bulunan bir erkek kişisi dmden ulaşabilir mi
-
Bir an önce ilan gelse. Duyum yokmu
-
DUYURU
BÜYÜK SGK ETKİNLİĞİ
️BUGUN (12 HAZİRAN)
️SAAT 17.00'DE
️11. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI TALEBİMİZİ İLETİYORUZ.
️MAKSİMUM KATILIM SAĞLAYALIM.
️KURALLAR: GÜNDEME GİRENE KADAR KİŞİ ETİKETİ VE GÖRSEL YOK.
️BOL BOL RT, FAV, YORUM YAPALIMİlan bekleyen beklemeyen tüm arkadaşlarımın katılımını bekliyorum....
-
Hiç mi tıkırdı yok
-
@tefekkür hocam 20.000 daha öğretmen 100 bin daha sağlıkçı alırlar biz çünkü adam yerine koyan yok
-
Kpss sonrasına kalmaz umarım
-
İİBF'LİLER İÇİN TWİTTER ETKİNLİK TAKVİMİ
Twitter'da
️22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ ️ SGK
️ 24 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA ️ KURUM İÇİ + GUY
️ 26 HAZİRAN 2020 CUMA ️ ÖABT İLE ORTAK OLARAK DÜZENLENECEK KPSS'NİN HER İLDE OLMASI
İLGİLİ ETKİNLİKLERİ YAPILACAKTIR.
ETKİNLİK SAATLERİ, GÜNDEMİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI 18.00 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR.
Geleceğin için Sende Katıl -
@adanali01 ziya selçuk öğretmenelere teşekkür etti 6 ay yattıkları için bizim bakan daha hiç duydunuzmu o kadar çalışmalarına rağmen teşekkür ettiğini nasil bir bakana düştük yarabbim