SGK FERAGAT / 10.PRO
-
Yedek olup wp grubunda olmayan arkadaşlarımız özelden yazarlarsa sevinirim
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz hocam
-
@yabgu niçin bu hocam?
-
@olursaolur hocam. Yedek olarak öngörü sahibi olabilmek adına sıralamaların paylaşılması iyi olur diye düşündük. Sonuçta sıra sıra azalacağı için yedekler kime nereye ne gelir tahmin amaçlı
-
Arkadaşlar feragat konusunda bilgi almak için aradığım numaraların hiçbirinden cevap alamıyorum eğer dilekçe konusunda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Tebligat gelmeden bir an önce sürecin bitmesi adına dilekçeyi çabucak halletmek istiyorum. @paretowilfredo umarım sizden bir dönüt alabiliriz.
-
@solakbayan Kardeşim bugün arkadaşım il müdürlüğüne sormuş Ankaraya gönderin demişler. Ben il müdürlüğü biliyordum ama yanlış biliyormuşum.
-
@Ertuğrul-Bey Çok teşekkürler
-
Arkadaşlar öncelikle feragat sayını ulaşmanın şu an için mümkün olmayacağını düşünüyorum. Çünkü yedek ilan tarihinin muallak. Sadece geçen promosyonlara bakarak asil listesinden 3 ay sonra olacağını varsayarak 24 Mart tarihi ortaya atıldı. Ancak görüş aldığım ve sözüne itimat ettiğim kişiler 9. promosyondan atanan kişilerin azımsanmayacak kısmının merkez kadroları kazandığını 10. promosyonda da merkez kadroları kazanların olacağından kurumun yedek alımını erteleyebileceği yönünde bir görüş var. Sgk kurumu kesinlikle feragat işlerine önem veren bir kurum mülakat listelerinin açıklanacağı gün bile son saate kadar feragat dilekçelerini beklemiştir. Denetmen açığının bu kadar dile getirildiği bir dönemde asillerin en kısa sürede işe başlatılacağı yedek ilanın da Mayıs Haziran ayına kalacağını düşünüyorum.
-
Mülakat sonuç açıklanma zamanı aslan reyiz de pareto da sakin olun, aramakta ısrarcı olmayın, forumda size her verileni telefona taşımayın, yıl bitmeden gelecek, evrak geldi vs. bilgi akışı sağlarken siz iki tane usul erkan bilmezin gazına gelmeyin diye kırk defa uyardı arkadaşlar sizi. Artık kurumdan bilgi alınması çok zor. O dönem sizi gaza getiren adamlar da çift hesap kullanımından ihraç edilmişler forumdan. Provokatör olduklarını burdan anlayın.
-
@ktk ben de kurumun yedeklere ve feragatlere önem verdiğini duydum ona göre bir tavır alınacaktır.
-
@ktk hocam 9. Pro merkezi kadrolara atanmış olup boşlukların oluşmasının bekleyen 10. Pro yedeklerine ne gibi etkisi olur
-
@yabgu Hocam burada doğrudan bir etki söz konusu değil. Normal şartlar altında asil işlemlerinden 3 ay sonra yedek ilanına çıkılır bu sürenin uzamasını sağlayacak bir etki olacağını düşünüyoruz. Çünkü 9. promosyonda 6 ay olarak gerçekleşmişti bu süreç ve 70 yedek çağrılmıştı. Buna rağmen gene azımsanamayacak derece merkez kadrolara geçen personel varmış. Bu da 10. promosyonda 3 aylık süreye uyulup uyulmama konusunda esnek davranılacağı yönünde bir görüş düşünce oluşuyor. 24 Mart tarihi tamamen ortaya atılmış bir tahmindir benim görüşlerime göre bu tarihten daha sonrası olacağı yönünde bu kadar merkezi kadro alımı varken kurum bunu gözardı etmeyecektir.
Son olarak burası sgk her an her şey olabilir.
-
@ktk hocam sence asiller ne zaman göreve başlar bir bilgin var mı?
-
@bcbc3434 Hocam benim düşüncem olabilecek en kısa süre ne zamansa o zamanda başlatılacağı yönünde
-
çok zor bi süreç
-
yok mu feragat eden ?
-
Yeni bir gelişme var mı arkadaşlar
-
@gumrukçu ben yarın dilekçeyi Başkanlıktaki taşra atamaya vereceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Yeni gelişme var mı arkadaşlar
-
@yabgu asiller başlamadı daha