24 Şub 2020 19:49

@aryastark
5 numaralı konu zaten 8 şubattan hemen sonra gündeme girdi 1 hafta kadar konuşuldu.
1,3 ve 4 numaralı konular ise mülakat sonuçları açıklandıktan sonra konuşulacak konular sanırım değil mi? şuan o aşamada değiliz. ama tabiki yine de konuşulabilir.
2 numaralı konu zaten yarın öbür gün taban puanlar açıklandıktan sonra gündem top 1'de yer alacak merak etmeyin.
şu mesajınızdaki üslubunuza ithafen karar vermişsiniz yazdım, tabiki de karar mercii siz değilsiniz 🙂 karar vermişsiniz derken tarzızını eleştirdim, kinaye yaparak 🙂
Bu sitede kimseyi tanımıyorum, siz ne kadar biliyorsanız ben de o kadar biliyorum. Arkadaşım olan, günlük hayattan tanıdığım sadece 1 kişi var bu forumda. O da zaten başkasının savunmasına ihtiyaç duyacak biri değil merak etmeyin.
Benim size eleştiri getiren o kişinin arkadaşı olduğum uydurmacasına da şaşırmıyorum tarzınızdan dolayı. O kişinin ismini ilk defa gördüm bu başlıkta. Benim amacım da zaten o kişiyi savunmak değil, sizin bencil üslubunuza cevap vermekti. Karşınızdaki insanları tanımıyorsunuz, yok o senin arkadaşın, yok onu mu savunuyorsun vs gibi gereksiz çocukça ithamlarla cevaplar veriyorsunuz.