Kaybedenler Kulübü
-
@marjinalmaliyt57 kör talihimizi yenecez bir gün, ne zaman belli değil
-
@varol zamanı gelmeli artık bence sürec can sıkıcı hal almaya başladı. Yapılacakları ertelemekten ben yoruldum
-
@marjinalmaliyt57 dur sana daha ilgincini soylim, 2018 sayistay denetci yardimciligi sinavina girdim, sinav iptal oldu gerisini sen düşün
-
@varol onda ben de vardım yetmedi sinava girebilenlere tekrar girebilirisin ISTERSEN dendi
-
@marjinalmaliyt57 o sinava İstanbul ve izmirde giren vatandaslar icin secim hakki mi taninmisti. İstersen gir istersen girme diye, cünkü istanbul ve izmirin yaptigi e sinavlar iptal olmamisti diye hatırlıyorum
-
@marjinalmaliyt57 birde sonradan yaptiklari sinavin iptali çok isteniyordu sanki
-
@varol aynen öyle oldu hocam. Secim hakkı tanındı. Iptal olmadı sınavları secim hakkıda tanindı. Baraj bir an da neden yükseldi yoksa.
-
@varol tüm bu seçim hakkindan dolayı işte diyorum ya ben o sınavdaydım cünku
-
@marjinalmaliyt57 2018 cok gudubet gecti zaten, puan aldik, bi ise yaramadi anasini satim. O kadar dua ettim 2020 kpss ye girmim diye yine girecez mecbur.
-
@y-ayrancı_ogz01 baskanim gel buyur bir çayimizi iç
-
@varol 2020 bizim yılımız olsun diyelim bari ...
-
@marjinalmaliyt57 alnıma yazılmış bu kara yazı, kader böyleymiş ağlarım bazı, gönül eyy sebebim eyyy..insallah baskannn.
-
@varol ben coffee alsam ,sabah aksam çay yahu ...
-
@bulutsuzgünler ah hocam ah. Şiş gözlerle geldim. Her an gözlerim doluyor. Bi koyversem hıçkıra hıçkıra ağlıcam herkesin içinde. Biri boğuyor sanki o kapıdan içeri girdiğimde. Yaptığım işe bakıp "sen busun işte" diyorum. Kaç puan alırsan al, buraya mahkumsun. Kendini kurtarmaktan acizsin.
Neyse can sıkmayız inşallah. Çok ağır geliyor gerçekten. İnşallah yakın zamanda kurtulur, güneşli günlere ereriz hocam:) -
@adam-simith ağlayarak :')
-
dostlar elenmek kazanamamak kötü ben kendimi tohum ekmeye verdim her yediğim meyvenin çekirdeğini ekiyorum terapi gibi geliyor tavsiye ederim
-
Küçük bir farkla kaçırmış olmama ekstra üzülemedim bile. Çünkü zaten hali hazırda nasılsın sorularına cevabım hep ; berbat elhamdülillah...
Ama berbatlıkta standartlaştı. Hırslıyımdır. O yüzden yel kayadan ancak toz alır diyip toparlanıcam. Mecburum. Karamsarlığın merhem olduğu hiçbir sorun görmedim bu hayatta. Bir çoğunuzu da tanımadan çok sevdim. O yüzden derdinize dert eklemeden yaşamaya devam edin. Birgün elbet geçicek bu sıkıntılar. Ya atlatıcaz ya alışıcaz... -
Ben de organik tarım yapmayı cok istiyorum. Çözüm doğada. En basitinden bir piknik bile iyi hissettirmiyor mu.. Bıktım bu pislik içindeki şehirlerden
-
@Etzelburg @ank3435 Çare Fizyokrasi
-
Şey soracam simdi ben itiraz ettiydim 25 tl verdim onuda kaybetmis mi oluyorum. Yani hatayinyapan üniversite benim cebimden para cikiyor. Aklima takildi