Kaybedenler Kulübü
-
@errayn inşallah baskan,
-
@varol inş ilan gelsin de aynı puanı alalım ben kabul ediyorum
-
@ank3435 ruh sağlığı en önemlisi, anksiyete bozuklugu sigaradan daha zararliymis, bende ikiside var anasini satim. Zarar*2
-
En mutlu sehir sinopmuş. Ayni seyi mi dusunuyoruz.
-
@bulutsuzgünler selamun aleyküm. Al benden de aynısı hocam. Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu düzen. Yakında buradan kurtulur muyum diye hevesliydim bi kaç haftadır. Kaldık yine belirsiz süreliğine. Allah sabır versin. Başlığı açanlar ellerinize sağlık. İlk sayfada güldürdünüz hocalarım. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu gidişte hayır var mı artık bilemiyorum ama çıkmadık candan da kesilmiyor işte şu gözü kör olasıca umut
-
3 ay içerisinde 71den 85e yükselen baraj puanı biz talihsizlerin eseri galiba
-
@economicus aman ne il göç müş, rotasyonu vardi zaten, gül gibi guy varken kedimi avutma yöntemim.
-
@varol moral bozmak gibi olmasın tabi ama gül gibi guy yok şuan jdjfkf
-
@St-anger bu durumu sen acikladigin icin, bu durum senin uğursuzluğun olsun baskanbizde kendimize biseyler buluruz
-
@economicus gelecek gelecek o femi birgün gelecek, bakz. İsmail abi el salliyor denize karsi
-
Nasılsın sorusuna cevabımız ; standart
-
@murad00 incelerde bugün
-
@varol oooo anksiyete mi alırım bi dal ikiz sende varsa bende de var bundan sonra
-
@Semihylc yapiştırrrr
-
@economicus il göç sınavı için çok umutlanmıştım.. sıralamaya girdim bu kez olacak dedim her gün bu cehennemden kurtulucam diye gidiyordum İşe... Ama yarın sabah çok zor olacak..
-
@bulutsuzgünler o da bir seymi ben her sinav onceai hepsi buradadan sepeti dolduruyorum, sonra sonuclar aciklaninca bosaltiyorum sepeti. Ey gidimine eyy,
-
O kadar umutlandiktan sonra nasil toplanacagz
-
@adam-simith baska bir ilan geldiği zamn baskan
-
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır, diye diye bu gidişle en sonunda kral felan olmamız lazım
-
@Chapus biz zaten kraliz baskan