Kaybedenler Kulübü
-
@SonerY sinav sonuclari dolayli vergi gibi geliyor artik
-
@varol nasıl düştük biz bu hallere.Kader utansın
-
@SonerY lisedeki danisman hocalarimizin b.k yemesi hep, desen git sanayiye ne bilim şu iste para var oraya yönel demediki gicbiri. Oku da oku. All okuduk.. burdan danisman hocallarıma saygilarimi sunuyorum
-
@varol valla okusaydık okusaydık yine ama öğretmenlik okusaydık.En çok ona yanıyorum.Senede bilmem kaç bin atama ohhhh huzur kokuyor adı bile
-
@SonerY baskan ben ögretmenlik okusaydim, okullar kapanirdi, o derece
-
@varol ahahaha ben de öğretmenlik okusaydım teknolojide sınıf atlar eğitimi okullarda öğretmenlere gerek kalmayacak şekilde yaparlar diye düşünüyordum :D:D
-
Önemli olan sağlık deniyor çok şükür beden sağlığım yerinde ama ruh sağlığım..
-
gidip kendime koronavirüs bulaştırasım var. gerçi öyle şanssızım ki herkesi öldüren virüs beni öldürmez. ama gerçi en azından 14 gün kafa dinlerim, karantinada mis gibi, yemek geliyor önüne, kira derdi falan yok
Allah'ım ne hale geldik ya, bu fakülteye kayıt olduğum güne lanet olsun -
@SonerY dostum oda sıkıntılı okuyacağın bölüme bağlı biz okurduk misal coğrafya ortada coğrafya hocası olmazken biz mezun olana kadar dolardı
-
@errayn simdi bu acidan baktigim zaman, iibf okumpakda cok mantiksiz degilmi. Biz okula kayit yaptirdigimizda zaten hali hazirda bi ton iibfli vardi yani batik bir gemiye bindik başkaann
-
@varol mermiye kafa attık direk başkanım biz ama okuduğuma nedense hala pişman değilim anlamsız şekilde
-
@errayn baskan ben atanabilene kadar pismanim ataninca iyiki okumus diyeceğim, atanabilirsek...
-
@varol atanırız be başkanım bizde atanırız
-
Sağlık olsun sağlık olsun diye diye aklı sağlığımız bozulacak . Hangi sınava girsem ortalama yükseliyor ysk girdim 79 ladim 81 kapadı bunda da 80 aldım 83 kapadı . Hayır o sınav anında biraz şans gerekli sanırım buda bizde yok
-
Bu kadar yetişmiş yüksek puanlı İibf mezununu kuş kadar verdikleri A kadrolar yüzünden ikm, mübaşir, gümrük muhafaza gibi B kadrolara yerleşmek zorunda bırakıyorlar. Böylelikle her iki tarafta da verimsiz kadrolar oluşuyor. Yine yastayız. Kaybedenler kulübüne selam olsun
-
@Semihylc kral senle benimkafa ayni calisiyor galiba ysk 79, ilgöç 80 benimde
-
@St-anger baskan en son gordigim gardiyanliktan da elendim, elenince guluyorum artik. Normalde üzulmem lazim. Ama plurda bir yeri kazanirsam ağliya am söz
-
@varol sınav ikizi mi buldum
-
@Semihylc hahahaha baskan guyda kapisalim, hadi bakalım.
-
Ben de burdayım.. özel sektörde bi yerdeyim çalıstığım yerde Çok mutsuzum ama istifa edemiyorum günde 3-3,5 saat çalısarak il göç sınavına girdim 82 doğruyla dışarda kaldım..