TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Askerlik tecili için yüksek lisans

YÜKSEK LİSANS
    askerlik tecili yüksek lisans
    238
    959
    353430
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • aliveli
      aliveli Yasaklı @devoc Son düzenleyen:

@devoc hocam bildiğim kadarıyla yok ancak diğer yöntem celp döneminin başını ve sonunu kapsayacak şekilde rapor almak bakaya kalmazsınız.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        devoc @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli şimdi askerlik şubesinden geliyorum onlar da 25-30 haziran arası 6-7 günlük rapor alırsam celp dönemim kasım olur dediler. peki celp dönemi kasım olursa güz dönemi kayıtlarına yetişir miyim acaba?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • aliveli
          aliveli Yasaklı @devoc Son düzenleyen:

@devoc yetişirsiniz hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • D
            devoc Son düzenleyen:

yine yetişemezsem diye korkuyorum çünkü bu sefer ertelemek için hiçbir yol kalmayacak geriye

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • F
              Fişek MORGEN @devoc Son düzenleyen:

@devoc 30 günlük heyet raporu yine seni diğer celp dönemine atar.

Ağzını gırdığımın garibanlığı...

• G
                gmsmustafa Son düzenleyen:

Ben bu donem gazi universtesinde tezsiz yuksek lisansa basladim derslere katilim yapmassam tecilim nasil etkinlenir arkadaslar ?

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

E ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  encalt @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa bolume gore hocalar devamsizlik aliyor eger sadece sinavlara girerim dusuncesindeysen aldigin dersin hocalariyla konusmalisin. Diger turlu yeni yonetmelik geregi iki donem ust uste basarisiz oldugunda kaydin iptal oluyor ve tecil de buna bagli sona eriyor.

• ?
                    Eski Kullanıcı @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa hocam 2 değil 3 yarıyılda bitirdin bitirdin. yoksa ilişik kesilir. başarılı ya da başarısız. ben 3 yarıyıldır gitmiyorum. gitmek ya da gitmemek önemli değil.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • ?
                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

dostlar merak ettiğim şu;

29 yaşa kadar erteletme memurluk için de geçerli mi? ben 27 yaşındayım. memur olunca kurum erteletiyor. yeterliliği vermeden 29 yaşımda beni askere çağırırlar mı?

• D
                        DGN Son düzenleyen:

Tezsiz yüksek lisans için ikinci dönem kayıt yaptırmadım . Yazın tezli bir programa kayıt yaptırsam tecilim yenilenir mi ? Bilgisi olan var mı?

• aliveli
                          aliveli Yasaklı @DGN Son düzenleyen: aliveli

@DGN yenilenir hocam , tezsiz 1.5 yıl tezli 3 yıl olduğu için tecil tarihiniz de uzayacaktır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • A
                            AKKygsz Son düzenleyen:

@aliveli üstat bu 1.5 seneyi uzatma şansımız var mı? mesela birinci dönem kalınca tecil bozulur mu yoksa dönem tekrar edilirse tecil uzar mı ?

• aliveli
                              aliveli Yasaklı @AKKygsz Son düzenleyen:

@AKKygsz hocam mezun olmadan bir buçuk sene devam eder , kalsan da geçsende bitirmeyince tekrar başlatıp 1.5 yıl daha tecil alabilirsin.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • G
                                gmsmustafa @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@caletti Teşekkürler hocam yani ben derslere katılım göstermicem tecilim bozulmaz anladığım kadarıyla diğer dönemin kaydını yapana kadar ?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • aliveli
                                  aliveli Yasaklı @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa aynen hocam

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • G
                                    gmsmustafa @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli İçim rahatladı hazır aynı ildeyim diye katılım göstereyim tezsiz kolay olur diye ama sunumu ödevi falan derken zor yani

• ?
                                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

@aliveli hocam ben geçen sene tezsize kaydolmuştum, 2. Ayın 8'inde ilk kaydı yaptırdıktan sonra para ve kayıt yaptırmadım daha, öğrenci işlerini arayıp şöyle bir bilgi aldım: kayıt yaptırmazsan sadece ders alamazsınız yüksek lisans kaybı ile alakalı sorun yaşanmaz dendi. Şu an tecil tarihim 3 sene ilerisi 2019 gözüküyor. 1,5 sene muhabbetini anlamadım doğrusu?

• aliveli
                                        aliveli Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@2525 lisansüstü eğitim yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile böyle bir fark getirildi önce başladığınız için etkilenmemişsiniz

• S
                                          Sup3rnatural Son düzenleyen:

Merhabalar
                                          Arkadaşlar ben 2015 yılımda sütçü imamda uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisansa başladım.
                                          O dönem 6 yarıyıl olduğu için halen tecil olarak 2018 Ağustos olarak görünüyor.
                                          3 yarıyıl ile kısıtlandıktan sonra bu bahar ve güz olmak üzere 2 yarıyıl oldu.
                                          Enstitü yü aradığım da yaz dönemininde dahil olacağını söyledi orada çalışan. Eylül ayında kaydını sileceğiz dedi. Bugüne kadar ben hiç yaz dönemi kaydı yapmadım dedim. Çalışan bu şekilde olacak akademik takvimde görünüyor dedi. Benim mevcut 2018 Ağustos sonrasına ihtiyacım yok arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım.
                                          Eylül de tekrar mı başvursam. O şekilde yaparsam kaydın silinmesi ve yeni kayıt arasında sıkıntı yaşarmıyım.
                                          Yada haziranda yaz döneminde mi tekrar başvursam. Tezsiz yüksek lisans olarak aynı anda kayıt oluyor diye okumuştum. Şimdiden teşekkürler

hgrotius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • hgrotius
                                            hgrotius Yasaklı @Sup3rnatural Son düzenleyen:

@Sup3rnatural kayıt silip tekrar kaydolma sürecinde problem olmaz tabi bu süreçte celp dönemi yoksa. Eğer celp dönemi varsa rapor alın.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 10 / 48
                                            • İlk ileti