TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Askerlik tecili için yüksek lisans

YÜKSEK LİSANS
    askerlik tecili yüksek lisans
    238
    959
    357641
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Agor
      Agor @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi 25 dolduğu anda devlet aile sigortasını kesiyor diye biliyorum, yüksek lisans için farklı bir uygulama varsa o da 25'in üzerine 3 yıl ekleyerek yürüyordur. Araştıralım hocam.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Agor
        Agor @şakagibi Son düzenleyen:

@şakagibi 5510 sayılı kanuna göre sağlık hak sahipleri kimlerdir?
        Sigortalı olmayan, kendi adına gelir ve aylık almayan eşi,
        18 yaş (İlk Öğretim 18 yaşın içinde) Orta öğrenimde 20 yaş, Yükseköğrenimde 25 yaşını
        doldurmamış evli olmayan çocukları,
        Yaşına bakılmaksızın malul olduğu Kurum Sağlık Kurulu tarafından tespit edilen evli olmayan
        çocukları,
        Geçiminin sigortalı tarafından sağlanan öz ana ve babası.
        Sgk durumu net belirtmiş hocam, 25 yaş üzerinde birey yararlanamıyor 😞

Ş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • calfagri
          calfagri @Agor Son düzenleyen:

@Agor hocam 2015 mezunuyum 2017ye kadar tecil yaptırdım yaşım 27 bi 2 sene daha tecil hakkım varmı acaba yoksa yüksek lisans yapıpmı tecil yaptırabilirim

Agor avukatı_mısın 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Ş
            şakagibi @Agor Son düzenleyen:

@Agor eyvallh hocam

• Agor
              Agor @calfagri Son düzenleyen:

@calfagri Hocam 29'a kadar oluyor diye biliyorum ben, size önerim bu konuyu yetkili bir makamdan öğrenmeniz ve bu durumda da askerlik şubesi yetkili makam, askerlik şubesinde size daha net bilgi vereceklerdir çünkü benim başıma gelen olay şu şekilde, okulumu bitirmediğim halde 2012 yılında tecil ettirmeye gittim ve 29 yaşım dolana kadar kendileri tecil etti. Bu işler biraz da oradaki sorumlu memurun inisiyatifinde gelişiyor.

calfagri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • avukatı_mısın
                avukatı_mısın @calfagri Son düzenleyen:

@calfagri Benim bildiğim kadarıyla okul bittikten sonra 2 sene tecil hakkınız var. Ondan sonrası için yok. 29 yaş sınırı yüksek lisans ile erteleyebileceğiniz maksimum yaş, 29 yaşından sonra da tecil isterseniz doktora yapmanız gerek o da 32 yaşına kadar erteleyebiliyordu hatırladığım kadarıyla. Şimdi eğer tecilinizi uzatmayı düşünüyorsanız tezsiz yüksek lisans ile 1,5 yıl, tezli yüksek lisans ile 2 yıl uzatabilirsiniz.

Sana mı soracağım?

calfagri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • davetsiz
                  davetsiz @Agor Son düzenleyen:

@Agor Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:

@davetsiz Hocam kaç doğumlusun sen?

91

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • calfagri
                    calfagri @avukatı_mısın Son düzenleyen:

@avukatı_mısın tamamdır teşekkürler o zaman tezsiz yolları göründü bize

• calfagri
                      calfagri @Agor Son düzenleyen:

@Agor teşekkürler bilgilendirdiğin için hocam

• Agor
                        Agor @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz hocam yukarıda arkadaşa bir açıklama yaptım, 29 yaş dolana kadar bazen kendileri tecil ediyorlar, askerlik şubesine bir gidin onlar yol göstersin size de.

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • davetsiz
                          davetsiz @Agor Son düzenleyen:

@Agor Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:

@davetsiz hocam yukarıda arkadaşa bir açıklama yaptım, 29 yaş dolana kadar bazen kendileri tecil ediyorlar, askerlik şubesine bir gidin onlar yol göstersin size de.

Hocam oyle bir sey mumkun mu ya😮 gidecem de zorla alacaklar diye korkuyorum😅

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Agor
                            Agor @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz yukarıda ben durumumu anlattım hocam, şu an teciliniz varsa korkmadan gidin bilginizi alın 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • G
                              gmsmustafa Son düzenleyen:

@odtüsbky yuksek lisans basladiktan sonra ogrenci belgesi alip bizim mi subeye gitmemiz gerekiyor tecil icin yoksa universite kendisi mi hallediyor hocam

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

Agor davetsiz 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Agor
                                Agor @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa ben bildigim kadariyla cevaplayayim hocam normalde kendinizin bizzat basvuru yapmasi gerekiyor yeni kayit yaptirdiginizda ama bazi okullar kendileri de tecil ettiriyor, kayit yaptirir yaptirmaz size yol gosterirler zaten.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Z
                                  Zach Son düzenleyen:

Başvuru süreci devam eden üniversite kaldı mı arkadaşlar ?

• davetsiz
                                    davetsiz @gmsmustafa Son düzenleyen:

@gmsmustafa Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:

@odtüsbky yuksek lisans basladiktan sonra ogrenci belgesi alip bizim mi subeye gitmemiz gerekiyor tecil icin yoksa universite kendisi mi hallediyor hocam

Bugün ögrendim. Bakaya durumundakiler, ilk defa yuksek lisans icin tecil yaptiracaklarsa okula kayit yapip ogrenci belgesiyle askeriyeye gidip tecillerini gerceklestirebilirlermiş..1.agizdan ogrendim

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • G
                                      gmsmustafa @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz 31 marta kadsr tecilliyim sanirim ogrenci islerini arayip bir danismam lazim

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• D
                                        devoc Son düzenleyen:

Arkadaşlar e-devlette askerlik durumunda :

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 15/05/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
                                        YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
                                        ERTELEME NEDENİ : GEÇİCİ ERTELİ yazıyor

1991 doğumluyum öğretmenlik yapmaktayım. Üniversiteden 2014 yılında mezun olunca askerliği 2 yıl tecil ettirdim. 2 yıldan sonra bir süre bakaya kaldım(ceza makbuzu geldi) ve ardından öğretmenlere mahsus olan EK-A belgesi ile askerliğimi bir celp dönemi daha erteledim. Zaten yukarıda yazan tarih de o celp dönemine ait. Yani kısacası 15 Mayıs 2017'de tecilim bitiyor. Tezsiz yüksek lisans programlarının neredeyse hepsi bitmiş bayağı geç kaldım. Birkaç özel üniversite hariç hiç bulamadım onlarda yaklaşık 9-10 bin liradan başlıyorlar. Şu an bu tarihten itibaren yüksek lisansa başvurma imkanım var mıdır? Bildiğiniz lisansüstü kaydı devam üniversite var mı? ALES ve YDS puanlarım mevcut. Tezli-tezsiz farketmez önemli işlerim olduğu için 1-2 yıl ertelemem gerekiyor.

Ek olarak zaten 1 kez bakaya kaldığım için 2. kez bakaya kalırsam askerlik şubesi mahkemeye bildirileceğimi söyledi. Mahkeme sonucunun hakimin vereceği karara kaldığını söyledi.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izleyebilirim?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • aliveli
                                          aliveli Yasaklı @devoc Son düzenleyen:

@devoc hocam herhangi bir özelde başlat az ders seç birkaç bin tl ödersin sonraki dönem devlet üniversitesinden devam edersin

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • D
                                            devoc @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli hocam tek bi üniversitede buldum o da tüm parayı tek seferde alıyor 6-7 bin lira. başka da bulamadım var mı bildiğiniz üniversiteler?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 9 / 48
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti