@lucas Hayır hocam yorum değil. Paylaşıma dokunun bir kez. Kabul ediyorsanız evet'e basıp yollamanız gerekiyor. Yollamak için mektup gibi bir simge olması lazım sağda bi yerlerde.

avukatı_mısın
@avukatı_mısın
avukatı_mısın tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@peh.peh.peh Öncelikle senin de yeni hesabın hayırlı olsun sucukluymuş bilmem ne.
Ben de haftanın her günü bugün açıklanacak diye entry girsem daha sonra o gün açıklanmayınca entry silip ertesi gün tekrar bugün açıklanacak desem illa günün birinde tutar.
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Arkadaşlar Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüyle ilgili olarak BİMER başvuruma cevap geldi. Olduğu gibi aktarıyorum:
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Esas Sözleşmesinin Yönetim Kurulunun Görev ve Yetkileri Başlıklı 16 ncı Maddesinin (k) bendinde “Tüm Şirket personelinin atanmasına karar vermek ve bunların görev ve yetkilerini belirlemek.” , Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde İdari Hizmet Sözleşmeli Olarak İşe Alınacaklarda Uygulanacak Usul ve Esasların 4’üncü maddesinin (g) bendinde “Atanacağı pozisyon için Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını haiz olmak.”
Hükümleri yer almaktadır.
Şirketimiz personel alımlarında kullanılacak nitelik kodları sunduğumuz hizmetler ve bu çerçevede ihtiyaç duyulan branşlara göre Makamca belirlenmektedir.
Bilginizi rica ederiz.
Yani diyor ki kurum başvuramazsınız diyorsa başvuramazsınız. Kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum ama memur seçerken adaydan profesör seviyesinde bilgi isteyip de 'Sb ve ky' mezunlarının bu ilana başvuramamasına sebep olacak hatayı yapmak gerçekten ülkemizde bu tür işe alım süreçlerinin nasıl baştan savma yapıldığının güzel bir örneği.
Benim bu işe ihtiyacım yok ama Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olup da başvuramayan ve bu işe gerçekten ihtiyacı olanların durumu ne olacak? Bunca insanın hakkına girmekten, hakkını engellemekten korkmuyorlarsa ne denilebilir ki?
-
@grykrcn Hayır kimsenin bir şeyden emin olduğu yok. Herkes oradan buradan duyum aldım diyor ve ona göre hareket ediyor. İşinde gücünde olması gereken rahat adamlar gelip burada milleti kandırıyor, şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diye. E napalım işsizliğin getirmiş olduğu psikolojiyle de inanıyor insanlar çünkü yapacak bir şeyleri yok. Tahmini tutturan kral ilan ediliyor, tutturamazsa entry siliyor sonraki gün bir daha yazıyor, adamı daha önce tanımayanlar da inanıyor maalesef.
İstanbul için olan duruma bakıp diğer şehirlere bir çıkarım yapmak saçma. İstanbul'un durumu özel bir durumdu ve çok çok önceden insan kaynakları İstanbul'un diğer illerden daha erken açıklanacağını söylemişti. Dolayısıyla bunun için kahin olmaya gerek yok.
Benim diyeceğim şey bankaya güvenin arkadaşlar. Mülakatlarda gördüğünüz üzere banka bizlerle gayet de güzel ilgilendi. Bir çok kurumun sunmayacağı imkanları sundu ve bunları yaparken değer verdiğini hissettirdi. Böyle bir durumda da sizi mağdur edecek değil. Gereken süre mutlaka verilecektir. Verilmese bile bir şekilde halledilecek, sakin olun.Teyit etmeden bilgi vermemeye çalışan Marshallgil adlı kullanıcıyı tenzih ederek söylüyorum ki buradaki duyumlara, palavralara çok itibar etmemek gerek.
-
----------------------Alıntı-------------------------
2016 Kasım ayında düzenlenen işe giriş sınavlarının ardından mülakatlarda başarı sağlayan 500 uzman yardımcısının iş başı yaptığı Halkbank’ta, diğer pozisyonlar için de sınavda başarılı olanlar ilk çeyrek sonuna kadar görevlerine başlayacak.
---------------------Alıntı-------------------------
Hala nasıl sınavla mı alacak diyorsunuz ben anlamıyorum ki okuduğunuzu da mı anlayamıyorsunuz? Yardımcı olayım;
Adam diyor ki mülakatta başarı sağlayanlar görevine başladı, sınavda başarılı olanlar da ilk çeyreğin sonunda başlayacak.Hangi sınav? 5 Kasımda yapılan sınav, evet. Mülakatta başarılı olanlar/ sınavda başarılı olanlar ayrımı ne demek anlayamıyor musunuz? Buradan yeni sınavda başarılı olacaklar anlamını çıkarıyorsanız bu "umut" sizin hayatınızı karartır. Yok para kazanmak için sınav açacak falan diye komplo teorisi kasanlar var, sınav için 489294 kişiyi davet edip de sonunda 5 kişiyi mülakata çağıran bankalarla karıştırıyorlar sanırım.
Bir de baraja takılanları, İngilizceden baraja takılanları çağırırlar mı gibi fantastik ümitler var ki Allah akıl fikir versin.
-
@prostatic Bireysel gelince kabul etmemek de biraz şov bence
-
@goldfishformula Cevap için teşekkürler. İlçeye falan düşersem ve vaktim olursa oturur yds falan kasarım artık sıkıntıdan
-
@elmanane Kendi memleketinde çalışmak isteyen biri vardır, ailesi Siirt çevresinde olanlar vardır yakın olmak için ister belki bir umut yazmış.
Niye bu şekilde konuştuğunuzu anlamak güç, insanların işsizlikten kırıldığı dönemde yer beğenmemezlik gibi bir lüks kalmadı artık. Niye küçümsüyorsunuz, hevesini kırıyorsunuz insanların?
-
@Secondchance Aslı gibidir belgesi varsa o da oluyor. Ben direkt onu verdim kabul ettiler. Belgeleri otelde mi teslim edeceksiniz bilmiyorum ama herhangi bir problem olursa otelden de ücretsiz çıktı alabiliyorsunuz. Benim e devlet çıktılarının barkodu okunamadı mesela tekrar çıkarttırdılar burada. Çıktılarınızın kaliteli mürekkep olmasına dikkat edin
-
Mülakata giriş listesini merak edenler varsa Gümrük ve Ticaret Bakanlığının en son mülakat listesine bakabilirler. Mülakat sonuçlarını bilmem kaç gündür açıklamadıkları ve p3 ile alım yaptıkları için muhtemelen oradaki çoğu kişi PTT'yi de yazacak. Daha sonra iki kurumu birden kazananlar olacak ve birini tercih edecek diğer kurumun açtığı kadro boş kalacak, yedekti şuydu buydu derken insanların 1-2 ayı daha çöpe gidecek. Gerçekten işe alım süreçlerinin bu kadar yavaş ve baştan savma, sanki zorla alım yapıyormuş gibi yapıldığı başka bir sistem başka bir ülke var mıdır acaba?
avukatı_mısın tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben 2 gündür işlem yapabiliyorum. İlk başta girememiştim, backoffice'de bulunan yetkiliye durumu söyleyin onlar da başka bir yere mail atıp düzeltiyorlar. Size sorup durmasınlar yani sizlik bir şey değil. Şifreyi ve Nar'ı kendileri ayarlayacak.
-
@E.M.Z Temizinden 2 haftası daha var o işin. Diğer arkadaşların eğitimi bittikten sonra verilecek dendi.
-
Eğitim hakkındaki izlenimlerimi yazayım biraz.
Öncelikle çok keyifli bir süreçti. Eğitim için gelen insanlar çok çok değerli insanlardı. Beni en çok geren kısım odaların 2 kişilik olmasıydı neyse ki oda arkadaşım da çok iyi ve uyumlu bir insandı. Daha doğrusu orada tanıştığım kim varsa hepsi çok iyi ve samimi insanlardı.
''Halk ister Halkbank yapar'' şarkısının her eğitim gününün başlangıcında 565489 kere çalması dışında her şey çok güzeldi
Hilton'dan sonra geldiğim şehirde kaldığım otelin yaşattığı kültür şoku dışında şu an için durumumdan memnunum. Şaka bir yana umarım herkes için iyi olur her şey en kısa zamanda.
-
@Secondchance Aslı gibidir belgesi varsa o da oluyor. Ben direkt onu verdim kabul ettiler. Belgeleri otelde mi teslim edeceksiniz bilmiyorum ama herhangi bir problem olursa otelden de ücretsiz çıktı alabiliyorsunuz. Benim e devlet çıktılarının barkodu okunamadı mesela tekrar çıkarttırdılar burada. Çıktılarınızın kaliteli mürekkep olmasına dikkat edin
-
@Keynes-dede geç görünüyor o, ayın 20sinden 20sine işleniyor bi sorun olacağını sanmıyorum.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@geleceğinuzmanı Did you mean: nasip = referans ?
-
P3 puanım 81.9 olmasına rağmen başvuramadım. Çünkü aslında Kamu Yönetimi olan bölümüm Yöksis'te Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi olarak görünüyor ve Ptt'nin alım yaptığı bölümler arasında Kamu Yönetimi var, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yok. Çok şükür şu an için ihtiyacım yok bu işe ama ya olsaydı? Olsaydı da puanım yetmesine rağmen böyle bir saçmalık nedeniyle giremeyecek olsaydım ne olacaktı? Yakarsa dünyayı gerçekten iibf'liler yakacak da baştakilerin haberi yok.
-
Yatarsa 1810 tl net + yemek yatar arkadaşlar, halkbankta çalışan arkadaşıma bu ay yatan tutar bu.
-
@kabakçığınhayatı 26 Şubatta başlayıp 4 Martta bitecek.
-
@dolapdereli Hocam kalmak zorunlu da dışarı çıkmaya bir şey demiyorlar herhangi bir saat uygulaması koymamışlar ama çıktıktan sonra tekrar gelmeniz gerekiyor demişler. Bana da saçma geldi böyle bir şeyin olması.