TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2609393
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      berkay Son düzenleyen:

Merhaba YL yapmaktayım 3. senem ve tezimi yazmadım. Askerlik durum belgemde 12 Eylüle kadar tecilli gözüküyor fakat büyük ihtimalle Haziranda tez vermeyeceğim için geri cekilebilir. Sınavın hazirana kadar geleceğini düşünerek bahar döneminde farklı bir YL' ye başlamamıstım şuan pişman oldum sınav çok geç geldi. İlk açılan yerlere başvurmayı planlıyorum. Böyle bir süreç yaşamış ya da yaşayan var mı acaba ne yapılması gerektiği hakkında tavsiye verebilir misiniz ?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        Ertuğrul Bey @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş Şu an ilan metni gib başkanında talepleri ona iletmemiz lazım. Sekreterde onun sekreteri. Ciddiyim bu konuda. Ki pareto da aynısı yazdı zaten twitinde. Talep olmazsa değişmeyecek erken tarihe başvuru tarihlerini almamız lazım.

K hayırlısı035 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • K
          kemankeşş Yasaklı @Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

@Ertuğrul-Bey aynen hocam size güveniliri bir nicksiniz tanıyorum devam etmeliyiz etkinliklere

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K

@Ertuğrul-Bey o zaman Berat Bey ve Gib üzerinden etkinliklere aramalar yapmalıyız

• K

@Ertuğrul-Bey bekir bayraktar twit hesabı var mıydı 🤔

E hayırlısı035 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • E

@kemankeşş Yok sanırım bnce de 2018 geçerli olması için yarından itibaren talepleri yazmamız lazım 20 gün erken alsalar mağdur olmayız.

• hayırlısı035
                  hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

@Ertuğrul-Bey gib başkanın mailli var.Hatta zamanın etkinlik yaptık.Mail atarken yıldızı işaretleyin yoksa spama düşüyormuş.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • hayırlısı035
                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş var

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • K
                      kemankeşş Yasaklı @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 sanki değişmişti sonradan baya yüklenmişlardi maille

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        kemankeşş Yasaklı @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 tamam hocam bu Bakan Bey ve Bekir Bey ön planda tutularak etkinlik yapacağız

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • hayırlısı035
                          hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @kemankeşş Son düzenleyen:

@kemankeşş bilmiyorum araştırmak gerekir

• E
                            Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

Bir metin yazalım buraya bırakalım hem cimerden hem de mail adresine atalım madem.

• E
                              Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

2017 yılında Akdeniz üniversitesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldum.2018 yılında yapılan kpss alan bilgisi sınavına girip yüksek bir puan almış bulunmaktayım. Son yıllarda ki zorlu koşullardan ötürü sınav ile alanımla ilgili ilanların arasında ki süre oldukça açılmıştır. Hazine ve maliye bakanımız sayın Berat Albayrak bu gün itibariyle ileri tarihli bir ilan metnini yayınlamıştır. Bakanımızın metninde bazı hususlar muallakta kalmıştır. 2018 yılında puan alan benim gibi bir çok arkadaşımın kafasında 24 ekimde olan yazılı sınava girip giremeyeceğimiz düşüncesi geçmektedir. Bu süreç boyunca oldukça mağdur edildik. Bekledik. Bakanımızın bizi bu süreçte aydınlatmasına ihtiyacımız var. 2018 yılının puanlarının yanmaması için ilan edilen sınavın başvuru tarihlerini 2020 sınavı sonuçlanmadan gelmesini talep etmekteyim. Böylelikle 2018' de sınava girenler mağdur edilmemiş olacak. Emeğimizin karşılığını eşit şartlar altında yarışarak alacağımızı umut ediyorum.

E K S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • E
                                Ertuğrul Bey @Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

2017 yılında Akdeniz üniversitesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldum.2018 yılında yapılan kpss alan bilgisi sınavına girip yüksek bir puan almış bulunmaktayım. Son yıllarda ki zorlu koşullardan ötürü sınav ile alanımla ilgili ilanların arasında ki süre oldukça açılmıştır. Hazine ve maliye bakanımız sayın Berat Albayrak bu gün itibariyle ileri tarihli bir ilan metnini yayınlamıştır. Bakanımızın metninde bazı hususlar muallakta kalmıştır. 2018 yılında puan alan benim gibi bir çok arkadaşımın kafasında 24 ekimde olan yazılı sınava girip giremeyeceğimiz düşüncesi geçmektedir. Bu süreç boyunca oldukça mağdur edildik. Bekledik. Bakanımızın bizi bu süreçte aydınlatmasına ihtiyacımız var. 2018 yılının puanlarının yanmaması için ilan edilen sınavın başvuru tarihlerini 2020 sınavı sonuçlanmadan gelmesini talep etmekteyim. Böylelikle 2018' de sınava girenler mağdur edilmemiş olacak. Emeğimizin karşılığını eşit şartlar altında yarışarak alacağımızı umut ediyorum.

Bu örnek metni herkes kendisine göre düzenleyip göndersin bence.

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • hayırlısı035
                                  hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @Ertuğrul Bey Son düzenleyen:

@Ertuğrul-Bey olabilir bi de twitter arkadaşlara soruyum

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • E
                                    Ertuğrul Bey @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 Mail adresini bulabilirseniz güzel olacak.

• K

@Ertuğrul-Bey 2018 Akdeniz benim de çeko hocam tanışıyor muyuz acaba 😄

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • E

@kemankeşş Bir arkadaş atmış twitterdan ondan aldım bende dostum 🙂 Ben Balıkesir mezunuyum 🙂

• Fischer
                                          Fischer @cnkn Son düzenleyen:

@cnkn katılıyorum. sosyal medyada birlik oluşmamasının asıl nedeni de bu etkinlikleri yönetecek kişilerin olmaması. öğretmenlerin hesaplarına falan şöyle bakıyorum da öğretmen atamaları için açılan hesaplar birbirleriyle etkileşim içerisindeler. herkes birbirini takip ediyor. 62 bin takipçili hesapları var ve bunun gibi sadece twitterdan da değil facebooktan da çağrı yapılıyor. ancak iibf için böyle birlik oluşmuş değil. insanlar birbirlerini takip etmiyor, şahsi hesaplar kullanılmak zorunda değil, etkinlik için ayrı hesap açılıp öyle destek olunabilir. bizim eksiğimizin bu olduğunu düşünüyorum. murat güzelli hocamız ve birkaç arkadaşımız ile başlıyor etkinlik duyurularımız, bu kişilerin sayısı artmalı. ben kendi adıma üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. etkinlik gününde 300 tweet/fav/rt 'den sonra engel geliyor bu nedenle 3 tane hesap açtım.

zaman bütün başlangıçları eskitiyor.

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • hayırlısı035
                                            hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: hayırlısı035

Bazı şahıslara içimizdeki irlandalıdır. Bu şahıs 2018'lerin ilanın gelmesi için her türlü etkinlik yaptı. Biz 2 sene bilgileri taze tutmaya çalıştı. Mesala ben hem 2018 hem de 2019 aynı puanı aldım.Bu daha puanı olmadan konuşmaya başladı.
                                            alt metni

E M N 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 222
                                            • 223
                                            • 224
                                            • 225
                                            • 226
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 224 / 780
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti