Guy Sınavı Ertelensin
-
@y-ayrancı_ogz01 dediğinizde çok haklısınız fakat eğer 2020liler giremezse guy alımları o puanlara kadar düşer
-
@François-Quesnay tercih sayısının artırılması sonucu evet esner ama kurum yazılılarini ne yapacağız?il göç 200 kişilik alımında 83 doğruyla kapattı.Herkes ders çalışıyor.Kaldiki 2 senedir ilan gelmiyor ve 2 senenin puanı.Liste bile çok düşük kapatmaz..
-
@y-ayrancı_ogz01 2019 KPSS'den 82 alan arkadaşımın sıralaması 1600 idi. 5000 kişi çağrılsa, geçen sene aynı puana aynı sıralama gelse 3200 ediyor. hadi 200 kişisi gelmese 2000 kişi kaldı. bu da çok rahat 80'in altına düşer diye düşünüyorum.
-
sana çok içten aminnnn diyesim geldi @y-ayrancı_ogz01
-
@François-Quesnay hocam sıralama çok aldatır yalnız.Tek yilin puani gecerli olsaydi dediginiz gibi siralama onem kazanirdi. Puan daha çok önemli burada.2018 ve önceki yıllarda il tercihi resmen kumardı.
3 tercihli sistem daha adil bir sistem olacağa benziyor.1000 kişilik alim beklentilerin çok altında bir sayı.O yuzden 80 in altina dusmesi muhtemel ama 76-75 bandi altina maalesef gelmez.Malum 2 yıl puanı yığılma siz konusu olacak -
@gozde41 iyi o zaman bi duanızı alırım
-
@y-ayrancı_ogz01 Şöyle söyleyeyim il göçte 81lere kadar düştü. bu ilanda 75lere kadar düşmemesi için bir neden yok. Amaannn sınavın hangi gruplara geleceği bile belli değil biz neyi tartışıyoruz
-
@François-Quesnay bekleyip göreceğiz, temennim 70 lere kadar esnemesi ama tecrübelerime dayanarak söylemiştim.Hayirlisi.
-
@y-ayrancı_ogz01 o iş bende totem yaptım 2018 dahil olursa bütün dualar sana:)
-
Hele Bi dur iki gözüm. Senin yiyeceğin çok ekmek çekeceğin çok çile var. Yıllardır bu işin içindeyiz. 2018de 90üstü puanları olanlar var ilan göremediler. Kurusa bakma etkinliği kendin düzenle
-
@M-Niskanen Ya işte şunu söylemeyin hocam. 10 tane kafadan ilan veren kurum sayabilirim. İl göç 81 ile kapattı. 90 üstü alanlar nasıl ilan görmedi
-
@keynesinvarisi Bürokrasi nasıl işliyor acaba sana nasıl uygunsa öyle mi? Bırakın Allahaşkina sizin 2018 de puan almış insanları anlamaniz için önce o kadar emek vermeniz ayrıca bi o kadar da beklemeniz gerekir. Beklerken ders çalışmaniz ve 2 buçuk 3 yılı masa başında kütüphane de geçirin ondan sonra anlarsınız. 2019 puanim var sınav ertelensede ertelenmesede benim için sorun değil ama Rabbimden duam bu surece yıllarını vermiş bekletilmiş ve beklemiş insanlar en önde kazansın.
-
@Müşrif Yalnız ben 2015 yılında mezun oldum üniversiteden. Senin söylediğin aşamaları senden 10 kat fazla geçirdim kazandım elendim tekrar hazırlandım kazandım elendim tekrar hazırlandım . Yine de sen bilirsin.
-
@Müşrif Sen bir sınava kaç kez hazırlandın? Benim 2. kez mülakatından elenip 3. kez kazandığım şu an mülakat sonucunu 3. kez beklediğim kaymakamlık sınavı var. Sen beni anlayabilir misin ? Yine de sen bilirsin.
-
İşiniz gücünüz oturduğunuz yerden tanımadığınız bilmediğiniz insanları yargılamak. Bürokrasi işlediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın maalesef. Üzülüyorum ama durum bu.
-
Anlamakmış. Ben seni çok iyi anlıyorum da sen beni anlayabilecek misin? Sataşmasanız olmaz değil mi? Edebimizle susamıyoruz ki. İlla ki biri çıkıp en büyük dert bende edebiyatı yapıyor. Sana tek kelime daha cevap vermeyeceğim.
-
@gozde41 bilmukabele
-
@M-Niskanen 90 alan adam eğer kurum sınavı goremediyse otursun kendini sorgulasın
-
@gençler23 puanım 87 civarı 22 ay sonra il göç ilk kurum sınavım onunda mülakatı olmadı kendimi sorgulamalımıyım.
-
@gençler23 heralde siz alımları takip etmiyorsunuz merkez kadrolar bölüm bazlı kaç ilana çıktıysa 90 a düşmedi elimde tertemiz 90 var veriyim de benim yerime bir kendinizi sorgulayın ne dersiniz?