İibf kotası bizi yolumuzdan döndürmeli mi yoksa çalışmaya devam mı ?
-
Arkadaşlar görüşleriniz neler ?
-
@hakimehndn hocam referansınız sağlamsa çalışın.
-
@Mambaa hocam ben şimdiden başladım önümüzde 9 ay gibi bir süreç var tabi ilan gelirse yapılmayacak bir sınav değil aslında ezbere ve sistemli çalışmaya dayalı bir sınav olduğunu düşünüyorum ama alım çok az olduğu için ister istemez moraller bozuk
-
Geçtiğimiz sınavda beni yolumdan ayırdı şahsen. Calismak için çok zamanım varken sırf kotoyi bahane edip sınava girmedim bile. Pişman oldum. Bence caydırmamalı hocam. Sonuçta 20 kişiden biri neden siz olmayasınız.
-
Hukuk mezunu olsan da referansa bakıyor bu iş. Mülakata hak kazandıysan ve çok güçlü referansın bağlantın varsa alınırsın mesleğe. Kaymakamlık hakimlik gibi mesleklere referanssız girmenin imkanı yok! Girdim diyene girerim diyene inanmam. (Kaymakamlık yazılısında 1. olanın doğrudan alındığını biliyorum aynı uygulama umarım hakimlik sınavı için de geçerli olur)
-
@hakimehndn hocam nasibinizi kovalayın tabiki. Kimse nasibinin nerde olduğunu bilmiyor. Ancak umudunuzu sadece bu sınava bağlamayın. Uzmanlık müfettişlik vs gibi diğer planlarınız olsun.
-
@scofieldmustafa hocam gerçekten haklısınız bende geçen yıl erteledim ve çalışmadım bu yıl aynı hataya düşmeyeceğim
-
@RootofAllEvil maalesef durum bu şekilde