İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
belki onlarin baska istedikleri yerler vardi.
-
@economist34 anladım.
-
@edekentli bana gore de erken ama bu sekilde hayal kurmak guzel. ;))
-
@edekentli geçen seneki alımda mülakat 15-16 ocakta yapıldı. Sonuçlar ise Mayısın son haftası acıklandı. İnsaAllah bunun açıklanması o kadar sürmez.
-
Önceden güvenlik soruşturmalarindan dolayi uzun sürüyordu zannımca. Simdi yasal olarak degil de el altından yapılıyor herhalde belki süre kaymakamlik sonucundaki gibi kisa olabilir.
-
Geçen yıl seçimlere denk gelmiş galiba o yüzden ekstra uzun olabilir
-
@Willsmithh iç işleri 3 ilanı beraber açıklayacak bence.
-
Gelmeyen sayısı tam olarak kaç acaba bugün öğleden sonra 2 kişi yoktu
-
Sabahta 2 kisi yoktu
-
@economist34 teşekkürler
-
@kemankeşş2 adlı sayın arkadaş burdaki başka bir arkadasa dayısı var demek ki torpili sağlam demek ki şeklinde konuşmalarda bulunmuştu bugün bana bı mülakat için şunu buldum bunu buldum yeterli olur mu diye özelden mesaj atmış benimde referansla atandığımi düşünüyor sanırım dervişin fikri neyse zikri odur demişler burdan cevap vereyim benim bı referansım yoktu o işlerden senin kadar anlamıyorum dostum.
-
@calicartel Bu tipler bizi zorluyor yarış adaletsiz olunca ne yapalım Nairuya da selamı mı iletirsin dostum
-
@kemankeşş2 aleyküm selam.o zaman senin icin hak hukuk adalet kavramı sadece senin işin kolayken geçerli senin işin kolayken lazim.neyse birdahaki sefere gel yine yargı dağıt buralarda ihtiyacımız var.
-
dayimi amcami daha etkili oluyor acaba
-
@VeblenMeblen en sağlamı kayınço aslında hocam ama aramızda evli olan çok az bulması zor yani
-
@VeblenMeblen Dayı derler genelde hocam klientalizm bürokrasisi ki söz konusu yer Adalet Bakanlığı ise. elene elene elek olduğum kurum
-
@kemankeşş2 sizin kadar adalet timsali bir insanın adalet bakanlığından elenmesi üzücü olmuş.ustelik ağzıyla referans aradigini söyleyen bir insan için çok cüretkar imalarda bulunacak kadarda cesursunuz ben olsam alırdım sizi. Ben eğitim kocundan destek aldım mülakat konusunda taktikler vs işte böyle referans peşinde kosacaginiza böyle şeyler peşinde koşmayı tavsiye ederim herkese inanın faydası oluyor.bseyleri düzeltmeye kendimizden baslarsak olmayınca referanssiz olmuyor diye ağlamak zorunda kalmayiz
-
11 Haziranda askerlik tecilim sona erecek. Bu tarihten sonra sınav açıklanır olurda kazanırsam, atamamda sıkıntı çıkar mı?
-
@yayiç22 teciliniz sona erse de celp döneminiz aralık olur diye düşünüyorum. Hemen almiyorlar askere, 2 3 ay gibi zaman oluyor. Benim öyle oldu.
-
@yayiç22 ağustos celbi var ise o da olur