İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
- 

@Willsmithh temennimiz o yönde hocam. 
- 

@Willsmithh teşekkür ederim 
- 

@ahmetozcelik35 başvuru no:363 şimdi gördüm hocam sağolun 
- 

Başvuru No 386 p9 89.99 
- 

@paretowilfredo ustad il planlama hakkinda biseyler var mi ? 
- 

Dernekler 89.8 gibi bir puanla kapattı. Bu kaçla kapatır kıyaslama yaparsak? 
- 

@edekentli Bu puanlara yakın kapatabilir. 
- 

Dernekler denetçiliği ile karşılaştırma pek mantıklı değil. Farklı puan türleri istenmiş. Fikir yürütmesi zor açıkcası 
- 

Kaça düşer sizce 90,80 filan görmez mi  
- 

Dernek Denetçiliğinden sonra burası için tahminim 90 civarı kapatabilir. 
- 

Benim kpss sıralamam 230 larda. Derneklerdeki siralamamda 220 lerde. 87 puanla. 
- 

Dernekler alımında p23 kullanılıyor işletme ağırlıklı puan türü ve çoğunluğun kamu ağırlıklı p9 puanı daha yüksek. O yüzden kıyaslamak pek sağlıklı olmaz. Yine de kontrolörlük alımında 90 ve üstü için umut olabilir kaymakamlığın açıklanması çok iyi zamanda denk geldi. 
- 

@RootofAllEvil Keyfi başvurular olmasa 90 altına da düşer de işte onlarda var 90 veya 91 civarı kapatacaktır bu da biraz yüksek olur. 
- 

Dernek 89,83 ile kapatti o isletme puaniydi bu kesin daha yuksek kapatir 90 altinin hic sansi yok bence tahminim 91 in altini gormez ama umarim yaniliyorumdur 
- 

arkadaşlar , korona dolayısıyla mülakatta erteleme olur mu ? malum hem ramazan oluyor biliyorum ilan yeni geldi ama 
- 

@aybüsbky temmuzdan önce hiç bi mülakat yapılmaz 
- 

Merhaba arkadaşlar dernek denetciligen basvueamdim askerlikte bakaya kalmışım sistem kabul etmiyor nasıl başvuracam 
- 

@jamiryoo hocam, ilanda 12-14 mayıs yazıyor da. emin misiniz ertelenir, ilan geldiğinde salgın çoktan başlamıştı. 
- 

@aybüsbky ertelenir yüksek ihtimal. Aynı tarihlerdeki idari hakimlik mülakatları ertelendi. 
-