Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kurul cok iyi davraniyor arkadaslar. İceride gercekten rahat bir ortam var. Sorular da hem alandan hem kurum mevzuatindan geliyor. Herkese basarilar.
-
Bir de sinava girmis arkadaslardan sonuclarin ne zaman aciklanacagina dair bilgisi olan var mi? Benim sordugum gorevli bilmiyorum belli degil demisti.
-
@vamos hayırlısı hocam iyi geçen mülakatlardan da elenebiliyoruz onun için içinizi ferah tutun hayırlısı olsun hakkınızda size de başarılar
-
@uzmanavukat teşekkürler hocam sizin için sonucu güzel olur inşallah
-
@ege cok tesekkurler hocam sizin icin de guzel olur umarim.
-
@æon_flux Dostum ben yeni gördüm, aşağılarda yazanlardan farklı bir şey yok, bana da anayasa cmk ve insan hakları soruldu, asla sıkmıyorlar ve tamamen samimi bir ortam var başarılar dilerim
-
Arkadaşlar iibf grubunda sabah ki 14 kişilik grupta 4 kişi mülakata katılmadı, öğleden sonra ki grupta da mülakata katılmayan var mıydı?
-
@Mülkiye0706 Öğleden sonra grubunda gecikmeli de olsa herkes geldi.
-
@NeverLetGo teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar, kurumla irtibata geçen oldu mu acaba? Bu salgın süreci sonuçların açıklanmasını geciktirir mi diye merak içerisindeyim. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
-
@esü merhaba, geçen seneki takvime göre ağustos ayında sonuçların açıklanmış olduğunu görmüştüm, ben yakın bir tarihte açıklama beklemiyorum malesef
-
Salgun yuzunden ise baslatmalarini beklemiyorum ama en azindan kazanan listesini erken yayinlasalar da sonuclari bilsek.
-
@uzmanavukat evet inşallah öyle yaparlar, önümüzü görürüz biz de.
-
Merhaba arkadaşlar, asil olarak kazanmış, eğer bu kurumu düşünmüyorlarsa feragatlarını vermelerini rica ediyorum.
-
@Mülkiye0706 Arkadaşlar lütfen hassasiyet göstermenizi bekliyoruz bu konuda.
-
@Mülkiye0706 katılıyorum. listeler o kadar çakışabiliyor ki kimisi 2 kurum kazanırken kimisi 4-5 kurumdan eli boş dönebiliyor. lütfen hassasiyet gösterelim
-
Aciklandi arkadaslar.
-
bütün gruplarda biricileri asil listeye almışlar, bu kısımı iyi olmuş.
-
Arkadaşlar başka kurumları kazanan arkadaşlarımız bu feragat durumuna pek de önem vermiyorlar herhalde başka listelerde olanlari da listede gördüm. Bu arkadaşlardan ricam daha açıklanmamış olan kurumlardan feragat etmeleridir. Örneğin bu listede olup sağlık uzmanda da olan arkadaşlar var. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurup feragatlerinizi verin.
-
İçişleri bakanlığı ile puan türleri uyuştuğu için ortak olanlar duyarlı olup feragat verir inşallah