ÜNİVERSİTE'DE MEMUR OLAN VAR MI ÇALIŞMA ORTAMI NASIL BİLGİLENDİRİCEK VAR MI ÇOK YARDIMCI OLUR
-
Merhaba üniversite memur olarak görev yapan var mı nasıl çalışma ortamı yoğun mu riskli mi çok mu yoğun bilgilendirir seniz çok sevinirim
-
@ZİYA_KARA çalışma ortamı genel olarak rahattır.Çoğu üniversitede kılık kiyafete dikkat edilmez.(kot,spor hariç tabiki)Ihaleler hariç maddi olarak külfet altına gireceğin bir durum yok.Idari birimlerde iş yükü akademik birimlere(fakülte,yüksekokul vb) göre biraz daha yoğun olur.Benim şahsi fikrim taşra kurumları arasında calışma isteyeceğim ilk kurum olur.
-
@ZİYA_KARA iş yükü çalıştığınız birime göre belli günlerde yoğun olur,onun dışında rutin ve sakindir.
-
Bence bulasma hic tayin cok skntiliymis.
-
@eemci tayin olayının sıkıntılı olmadığı bir taşra kurumu söyler misiniz?
-
@Kralex hocam bütün kurumlarda mı tayin sakıntılı günümüzde
birde üniversitede memur musunuz -
@ZİYA_KARA üniversitede memurum hocam.Hocam kimse elindeki iyi bir personeli göndermek istemez.Dogunun en ücra köşesinde de olsanız,batının göbeğinde de olsanız bu boyledir.Evet benim kurumumda da tayin olayı sıkıntılı fakat,gelen giden bir o kadar da personel oldu.Gecerli bir sebebin varsa gitmende zorluk çıkarılmıyor,sonuçta amir konumundaki insanlarında bir ailesi,memleketi var.
-
@ZİYA_KARA benim belediyede,il özel de,sgk da,gelir idaresinde arkadaşlarım var hepsinin ortak sıkıntısı tayin olayı.Dedigim gibi kimse elindeki sorunsuz,iyi personeli kaybetmek istemez.