TRT YETENEK
- 

Arkadaşlar merhaba, 
 Trt yetenek ilanına başvurmuşmuydunuz?
 Bana bugün olumlu olduğuna dair mail geldi. Genel yetenek sınavı göndereceklermiş.
 Trt’nin genel yetenek sınavında ne çıkar bilginiz var mı?
- 

@bykeynes ben de başvurdum bana da olumlu geldi açıkçası araştırma yaptım örnek sorular tarzında ama pek bulamadım. Galiba bankaların yaptığı tarzda genel yetenek sınavı olacak gibi. 
- 

@MiraKar bende bulamadım kesin eleyici birşeyler olur baya bi basvuru olmus cünkü 
- 

Neye göre çağırdılar olumlu olanların bölümleri neydi 
- 

@keynes5 merhaba hocam ilan yayınlamşlardı kayıt oldm cv doldurdum. Bölümüm uluslararası finans( ingilizce ) 
- 

@keynes5 benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler hocam 
- 

@bykeynes başvuran bütün herkes olumlu mu oldu acaba 44.000 küsür başvuru olduğunu duydum 
- 

@MiraKar hiç bilmiyorum açıkcası bende oyuzden açtım bu konuyu aslında 
- 

@bykeynes çok kişi girerse sıkıntı nasıl sorular olacağını bilmiyoruz banka olsa az çok tahmin edilebilir ama TRT farklı da sorabilir bilemedim. Yine de bankaların gy testlerini çözmek faydalı olur sanırım 
- 

@bykeynes bir de 2 gün içinde çözmemiz isteniyor sanırım onda da sıkıntı yok. İnşallah aşamayı geçebiliriz. 
- 

@MiraKar kalem kağıt kullanabiliyormuyuz acaba mail geldi de bana da 
- 

@bykeynes bence isterler hocam. yarın çözerim büyük ihtimalle sınavı, o zaman belli olur  
- 

@bykeynes kullanabiliriz bence hocam sonuçta işlem gerektiren mantık soruları da olacaktır 
- 

@ahmetozcelik35 @MiraKar bende bugün çözerim. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar  
- 

@bykeynes sağolun hocam sizin de  
- 

Sınavı çözen arkadaşlar nasıl sorular vardı bir bilgi paylaşımında bulunabilir mi  
- 

Çözen arkadaşlar bilgi verebilir mi yarın çözeceğim ben de 
- 

Evet arkadaşlar hiç çözen olmadı mı ? En azından zorluğu yada kolaylığı hakkında bilgi alsak 
- 

standard bir genel yetenek testi hocam neyi merak ediyosunuz 
- 

@bykeynes bende yarın çözücem hocam ama banka sınavları tarzıdır yani