KPSS A Muhasebe Çalışma Stili
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben lisans hayatımda hiç muhasebe dersi almadım bunun da zorluğu dolayısıyla kpss muhasebe çalışmakta sıkıntı çekiyorum. Sizler nasıl çalışıyorsunuz ? Bana tavsiye edebileceğiniz teknik, çalışma stili vs. bir şeyler var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@delikupeli bulmaca gibi düşün hocam muhasebeyi çalıştıkca anlamama ihtimalin yok. Test usulu sınavlarda zamana karşı yarışıyorsan şıklarda gitmeyi dene çok zaman kazandırır. Çıkmış sorular çöz soru kalıpları yıllardan beridir hep aynı hiç değişmez, başarılar dilerim
-
@delikupeli hocam biraz vakit harca mantığını iyice anla muhasebe süreci mantığı iyice oturmadan gerçekten zulüm gibi gelir ama bi kavrarsan keyif alarak çalışırsın
-
Yukarıda kardeşimizinde belirttiği gibi muhasebe test usulü sınavlarda şıklardan gitmek soruyu kimi zaman 5 saniyede çözmeyi sağlar. Fakat bu pratiği kazanmak için hesapların işleyiş mantığını iyi oturtmak gerekiyor. Muhasebe güzel bir çalışma ile temel atılırsa diğer alan derslerine göre en nankör olmayan derstir. Seni yarı yolda koymaz. Kendisini kolay kolay unutturmaz. İyi çalışmalar.
-
@delikupeli muhasebe de yaklaşık olarak 150 civarı kayıt var bunları ezberlersen bütün kayıt sorularını çözebilirsiniz zamanla mantığıda oturur zaten.
-
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar
-
Arkadaşlar hazır başlık açılmışken ben de sorayım:
Muhasebedeki tüm konuları tekrar edebileceğim tarzda karışık testleri olan bir soru bankası var mıdır bildiğiniz numerus var elimde pek tekrara uygun değil. -
@churcill murat yayınlarının vardı geçen sene çözmüştüm
-
@LioN yevmiye kaydı acik verilmiyor ama bazı sorularda özellikle son yıllrda zamanda yetmiyor.