2020 kpss için 85 üzeri puanlılardan tavsiye
-
2019 veya 2018 kpss den 85 üzeri alan arkadaşlarımız kitap, çalışma teknikleri vs. üzerine tavsiyelerde bulunabilirler mi
-
@kpsslik kısa ve klişe bir tavsiye de bulunmak istiyorum hocam bol bol konu tekrari ve soru cözümü ayrica çozumlu soru bankalarinda bilmedigin ve yahut hatirlamakta zorlandigin yerleri bir koseye yazabilirsin bunlari da sık sık tekrar ederek konulardan uzak kalmamis olursun zamandan da kazanirsin yani bir daha o soru Bankasıni komple bitirmene gerek kalmaz. Tabi düzenli bir çalışma olmali ve benim gibi gkgy i önemsemeyip alan puanini aşaği çekmemeni tavsiye ederim. Kitap hususuna gelecek olursak A kadro hukuk setinin kpss ye yeterli oldugu gordum tabi sorularla pekistrmelisin. İktisatta tufan samet hoca. Maliye de serdar sahin ve ismail engin hocalsrinin kitabi themis maliye. Muhasebe icinse mutlaka video yada dersana destegi gerekebilir. Bunun icin soru bankasi da çikmis ve ozgun alabilirsen iyi olur fakat ayni hoca olmamasini tavsiye ederim çünkü her hocanin muhasebeyi anlatis tarzi cok degisebiliyor bu da senin verimini ve ogrenmeni artirabilir. Nacizane tavsiyelerde bulundum bir cok arkdasta yorum yapacaktir elbet umarim en iyi sonucu alirsin hocam. İyi calismalar hayirli ramazanlar
-
@ynsss4 sağolun hocam sizlere de kolay gelsin.ben kpss de tecrübeliyim daha fazla nasıl verimli olabilirimi düşünüyorum bu konuda arkadaşlar tavsiyelerini esirgemez umarım
-
Konuları detaylı bir şekilde öğrendikten sonra farklı kaynaklardan çok sayıda soru çözmek gerekiyor. Ben son 3 ay kala çalışmaya başlamıştım. 88 puan almıştım lisansta.
-
Konu eksiğin olmaması gerekiyor konuları iyi bilirsen hiç bir soru seni Kandiramaz bunu da çok iyi anlamaktan ziyade göz hafızası ile başarabilirsin bu bilgileri 2 3 yıl kısa hafızanda tutacağını unutma.Hunharca tekrar etmen boş zamanlarında bile arada sırada kafanda o konuları düşünmen tüm konuları eksiksiz olmasa da %70 oranında aklında kalmasını saglar.Bu da 90+ bir puana tekabül ediyor.Herkes farklı taktikler teknikler farklı kitaplar önerecek ama mental olarak çalışma tekniğinin başarıyı getireceğine inanman gerekir, Çaresizlik yerine şunu şunu yaparsam 120 net çıkarabilirim gibi düşünürsen başarılı olursun. Bence mental olarak iyi hazırlan gerisi gelir.