İTKİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
İptal oldu arkadaşlar geçmiş olsun hepimize
-
@rmznrbn hocam mevcut kişilerin hakları korunarak mı iptal oldu yoksa tamamen mi iptal
-
@rmznrbn bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
-
İtkib’in web sitesinde öyle bir bilgi yok yalnız?
-
2020 yılı Şubat ayı içerisinde Genel Sekreterliğimizce Uzman Yardımcısı ve İdari Memur Alım Sınavı duyurusu yapılmıştır. Ancak, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yaşanan Koronavirüs (COVID-19) Küresel Salgını ekonomik ve sosyal hayatı olumsuz etkilemiştir.
Bu nedenle planlanan personel alımı ”yeni normale” göre düzenlenecek ofis çalışma koşulları ve toplum sağlığına olabilecek etkileri dikkate alınarak Genel Sekreterliğimizce iptal edilmiştir.
Gelecek aylarda personel ihtiyacı olması halinde yeniden Uzman Yardımcısı ve İdari Memur Alım Sınavı yapılabilecektir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
İnsan Kaynakları Şubesi
-
böyle bir şey olabilir mi ya? aylardır tarih bekliyoruz...
-
@ugurovali Çok haklısınız hocam. Ben İMMİB için mülakat bekliyorum ama orada da iptal edilebilir belki. Aylarca listesi belli olan bir alımın iptal edilmesi kesinlikle doğru bir uygulama değil
-
yazık günah ya o kadar bekledik. Bunu beklediği için başka alımlara başvurmayanların hakkı ne olacak? özelde iş aramayı bırakanlar vs
-
Yazık olmuş. Ben de immib bekliyorum 2 birliğin iptali umutlarımı azalttı
-
Önce oaib sonra bu inşallah İmmib de iptal olmaz. Dün aradım şu an için öyle bir durum söz konusu değil dediler.
-
Ortada bir hak kaybı var..Belirli bir elemeyi geçmiş, mülakata hak kazanmış adayların alımını hiç bir şey olmamış gibi iptal etmek büyük haksızlık.
-
Uğur kardeşim inş atanırsın . Allah hepinizin yardımcısı olsun
-
Allah razı olsun
-
Bu kararın açıklanması için seyahat yasaklarının kalktığı, esnek çalışmanın ve idari izinlerin kaldırıldığı yeni normale dönüş tarihi olan 1 Haziran’ın beklenmesi insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil. Bizler 1 Haziran itibariyle tam mülakat tarihini beklemeye başlamışken iptal kararını öğreniyoruz. Öyle anlaşılıyor ki kurum maalesef 2 aydır biz bu mülakatları hangi şartlarda yapabiliriz uğraşı yerine personel ihtiyacımız kalmadı bu durumda insanları hak kaybına uğrattığımızı nasıl açıklayabiliriz uğraşı içerisindeymiş. Tek kelimeyle onur kırıcıydı. Yakışmadı. Hepimize geçmiş olsun.
-
@başarısız ben başvurmadım ama böyle şey olur mu sonuçta normale dönme yaşanıyor. Koskoca bakanlıklar bile alımı durdurmayıp aldılar,mülakatları bile yaptılar. Hak yiyorlar ya. Zaten bekleme süreci epey oldu, madem öyle belediyeler gibi önceden iptal etseydin ya.
-
@MiraKar Ulusal Bor Araştırma Enstitüsünden bir kadro için mülakata kalmıştım. 1 Haziranda mülakat tarihi ve saati duyurup dün gece saat 23te attıkları mail ile alımın iptal edildiğini söylediler. Sanıyorum özel bütçeli idareler şu dönemde alım yapmak istemiyor.
-
@başarısız yani ne diyeceğimi bilemiyorum, özel ya da devlet farketmez tüm kurumlarda ihtiyaç var. Ama ne yazık ki bunu sağlayacak şeffaflık yok.