Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
@Mülkiye_17 işletme kpss 86 puana gelmez di mi
-
Arkadaşlar merhaba ilanda yds puanı için son üç yıl denmiş. Başvuru yaparken gördümki 2016 2017 2018 demiş sınav bilgileri kısmında. Bu durumda son üç yıla 2016'da dahil mi? Ya da sadece bu bende mi böyle görünüyor?
-
@just ben de 2016'dan onceki sinavlar da gozukuyor, bence 2017/1 YDS dahil gecerli
-
@preacher benim bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi o yüzden işletme puanıyla ilgili fikrim yok hocam ama siz başvurun tabi belli olmaz
-
@constanta mantıklı olan sizin dediğiniz. Eğer sizdede diğer seneler de yazıyorsa muhtemelen geçerli puan alınan yılları gösteriyordur sadece. Ancak küçük bir ihtimalde olsa 2016 geçerliyse eğer başvurumu ona göre şekillendireceğim. O yüzden takıldım bu kadar.
-
Bugün açıklanan YDS sisteme yansimamis bu sonuç kabul edilmeyecek mi yoksa daha sonra yansır mı acaba ?
-
@Mülkiye_17 hocam 1 haftaya yansır. P6 puanınız kaç bu arada?
-
@michaelcorleone 94.7 hocam
-
@just en kolayi yds 2016 ile basvurmayi deneyin sonucu hep beraber ogrenmis oluruz
-
@Mülkiye_17 çok iyi puan. Size kesin gelir. Başarılar şimdiden.
-
@michaelcorleone sağ olun hocam. Size de başarılar dilerim
-
@constanta hocam cesaretlendirmeyin zaten başvurmamak için direniyorum başvurum kabul olur sonrasında da gerçeğe aykırı beyanla suçlanırım diye korkuyorum
-
@just sistem en kucuk uyumsuzluk da tercih vermeyi engelliyor, zaten tercihinizi silebiliyorsunuz hemen
-
@constanta aslında bugün kurumu aradım ama geç bir saatti açmadılar. Bu akşam başvurmayı deneyeceğim
-
@just merhaba hangi numarayı aradınız acaba ? Ben de sistemde mezun bilgilerini görüntüleyemiyorum .
-
@Mülkiye_17 ben de aynı sorunu yasıyorum hocam hangi numarayı aradınız acaba ? bir de ilan metninde yazıyor deyince ne dediler ki?
-
@ayözz Aradığım numara: 03125620543. Hocam bölümle ilgili bir sorun yokmuş tekrar aradığımda telefondaki hanımefendi kılavuza baktı, yanlış bildiğini farketti. Sorunu da düzelteceklerini söylediler siz denemeye devam edin dediler
-
Hala aynı eğitim kaydı bulunamadı yazıyor.
-
@Mülkiye_17 tesekkür ederim ben de aynı numarayı arıyorum fakat calmadan mesgule atıyor iki gündür.
-
@ayözz ben de dün bu numaradan ulaşmaya çalıştım ancak açan olmadı bugünki aramamda meşgul çaldı.