Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
Ben ilk defa böyle bi ekranla karşılaştım o yüzden sabahtan beri ara ara girip bakıyorum. Sınav sonucu ASIL yazıyor. Hatta buraya yazarken tekrar girdim baktım. İnanmak güç geliyor hala. Kuzenime falan gönderdim olmuş mu diye. Çünkü başka ne belge var ne bişey. Mesaj atmışlardı mülakat tarihi çıkınca yine mesaj atarlar diye beklemiştim.
-
@huseyinht sağlık raporu in belge gelicek sonra hastane sağlık raporunu bakanlığa gönderecek güvenlik soruşturması yapılacak sonra olumluysa gel başka diyecekler 15 gün içinde başlanacak. Kuzenim teknik birimde mühendis öyle söyledi bana bugün.
-
Milli savunma uzmanligini kazanan var mi acaba. Sizce yedege gelebilir mi?
-
Arkadaşlar hukuktan asil olarak kazanan var mı? Kaç kişi feragat edecek bi toplanalım konuşalım
-
@Hnaendmuh siz hangi gruptan kazandınız?
-
Arkadaşlar arkadaş Bi soru sordu en azından gidicem ya Da gitmicem diyebilirsiniz başka açıklama yapmak zorunda değilsiniz tabi ama A grubu kadrolarda bir kişi bir kişidir bunu biliyorsunuz. Siz de aynı yollardan geçmişsinizdir lütfen biraz empati foruma girenler
-
@uzman-adayı endüstri mühendisliği
-
@uzman-adayı ben hukuktan kazandım ama sonucu aynı gün öğrendiğim için hazinenin mülakatına da girmiştim. Şu an için sevk kağıdım gelince işlemleri başlatacağım hazine bu sırada belli olursa buradan durumumu belirtirim. Siz yedekte misiniz?
-
Burayı kazanıp İçişleri uzman yardımcılığından feragat edecek olan var mı
-
@nousername, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
Burayı kazanıp İçişleri uzman yardımcılığından feragat edecek olan var mı
Ya da tam tersi ,içişlerini kazanıp burdan feragat edecek olan ?
-
Arkadaşlar mülakatta geçen yılki alım ile ilgili birşey söylediler mi. Artık acıklasa da gitmem ama akıbetini merak ettim.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5219/genelkurmay-başk-sözleşmeli-personel-alımı-ankara
-
@cyy00 evet Yedeğim ben. Evrak teslim süresi ne zaman bitiyor biliyor musunuz. Personel temin daire başkanlığı telefonlara bakmıyor Bilgi alamıyorum.
-
Emin olmamakla birlikte tüm belgeleri mülakatta verdik diye düşünüyorum herhangi bir duyuru yok çünkü belge teslimiyle ilgili. Sağlık raporu ve güvenlik soruşturması birlikte yürüyecek sanırım. Sağlık raporu için gerekli belgeyi gönderecekler aldıkları adrese. Başka bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirse... Ben de yedeğim bu arada
-
yapılacaklardan istenilecek belgeler
MADDE 14 – (1) Giriş sınavında başarılı olarak uzman yardımcılığına atanacaklardan aşağıdaki belgeler istenir.
a) Adli sicil kaydına dair yazılı beyan.
b) Türk Silahlı Kuvvetleri sağlık mevzuatına uygun olarak alınacak sıhhi kurul raporu.
c) T.C. kimlik numarası beyanı.
ç) Erkek adaylar için askerlik durumuna dair yazılı beyan.
d) Altı adet vesikalık fotoğraf.
e) Üç adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu.
f) Mal bildirimi.
Uzman yardımcılarının atanması
MADDE 15 – (1) Giriş sınavını kazananların uzman yardımcısı kadrolarına atanmaları ve adaylıklarına ilişkin işlemler 657 sayılı Kanun hükümlerine göre yapılır.
(2) Sınavı kazananların uzman yardımcılığına atanmaları için atama işlemlerinin yapılmasına ilişkin olarak tebligatta belirtilen süre içinde 14 üncü maddede belirtilen belgelerle beraber yazılı olarak veya şahsen Kuruma müracaat etmeleri gerekir.
(3) Atama işlemlerinin yapılması için kendilerine bildirilen süre içinde müracaat etmeyenlerin atama işlemleri yapılmaz.
(4) 14 üncü maddede belirtilen belgeleri verilen süre içinde teslim edenlerden haklarında yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların uzman yardımcılığına atamaları yapılır. Söz konusu soruşturma ve araştırma sonucu olumsuz sonuçlananlar için 14/2/2000 tarihli ve 2000/284 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği hükümlerine göre işlem tesis edilir.
(5) Giriş sınavını kazananlardan başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bu kişilerin atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında, 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, ilgili Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulur. Bu şekilde Kurumu yanıltanlar kamu görevlisi ise durumları çalıştıkları kurumlara bildirilir.
(6) Listedeki asıl adaylardan çeşitli sebeplerle atama yapılmamış olması ya da atama yapılmış olmasına rağmen; atanmış olanların atamalarının iptal edilmiş olması veya atanmış olanların sonradan ayrılmış olması durumunda, boşalan kadrolara, Kurumca gerekli görülürse sınav sonucunun ilanından itibaren bir yıllık süreyi aşmamak üzere yapılacak müteakip sınava kadar, listedeki yedek adaylardan en yüksek puan alan yedek adaydan başlamak üzere sıralamaya göre atama yapılabilir. Listedeki yedek adayların hakları, daha sonraki sınavlar için müktesep hak veya herhangi bir öncelik teşkil etmez.
-
Sağlık raporları için sevk belgeleri ne zaman gönderilir, bir bilginiz var mı?
-
@geyşomildış bu maddeler başvuru formunun devamında mı yazıyor?
-
@uzman-adayı galiba önce sağlık raporu için kağıt gelicek mülakattan önce söylemişlerdi galiba.
-
@Hnaendmuh bu 2015 silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı mevzuatından
-
Kurumu arayıp ulaşabilen var mı acaba şu an sevk kağıdı beklemekten başka bir şey yapmıyoruz sanırım
-
@mini3366 siz hangi gruptan 2. Yedeksiniz? Bide kaç yedek var biliyor musunuz