TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    halkbank müfettiş yardımcılığı uzman kontrolör
    300
    2399
    281171
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      albertcamus @Oguzzz Son düzenleyen:

@Oguzzz İlanda yazan şu şekilde hocam;

"Genel Yetenek, Alan Bilgisi ve Yabancı Dil bölümlerinin her birinden bölüm bazında sorulacak soruların en az
      yarısını doğru olarak cevaplandıran;"

www.tercihiniyap.net/images/upload/2020_halkbank_kont_muf_uzm.pdf

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus ben örneğin hukukun en az yarısı yapılmalı, iktisat en az yarısı Yapılmalı şeklinde algıladım ama ilanda yazılı şekli pek açık değil gibi geldi bana. Eğer sizin dediğiniz gibiyse süper 🙂 peki bankacılıkla alakalı herhangi bir kaynak var mı baktığınız?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • D
          Diego33 Son düzenleyen:

ingilizce önemli burda bence ingilizcesi sıfır olan sakın sallarım tutar demesin bankoya başvursun bi daha banko ilanı gelmez kolay kolay yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ingilizcesi sıfır olanlara diyorum

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • O
            Oguzzz @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus bende gördüm o yazıyı ama sizin gibi yorumlamadım ucu açık tabi inşallah sizin dediğiniz gibi olur ama pek gerçekci gelmiyor

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı @Diego33 Son düzenleyen:

@Diego33, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

ingilizce önemli burda bence ingilizcesi sıfır olan sakın sallarım tutar demesin bankoya başvursun bi daha banko ilanı gelmez kolay kolay yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ingilizcesi sıfır olanlara diyorum

Ben 2015 ve 2016'da halkbank sınavlarına girdim. YDS puanı 40'dan düşük olanların banko görevlisi sınavına girmesi daha mantıklı olacaktır. Bana belki tepki gösterenler olacak ama sınav sallayarak geçilmiyor malesef. Özellikle sınavı tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Sonuç olarak, arkadaşın yorumuna katılıyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • B
                Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı @Blueberry Son düzenleyen:

@Blueberry ++ Şunu da belirteyim. O yıllarda alandan barajı geçmeme rağmen ingilizceden kaldım.

• K
                  kapesese @Blueberry Son düzenleyen:

@Blueberry aynı anda uzman yardımcılığı ve bankoya neden başvurulamıyor?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    albertcamus @kapesese Son düzenleyen:

@kapesese Kariyer grubu alımları ile banko için ayrı ayrı sınavlar aynı anda başlayacak çünkü. Banka böyle takdir etmiş durumda.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • A
                      albertcamus @Oguzzz Son düzenleyen:

@Oguzzz Ben üç ayrı başlığı saydığı için bu şekilde yorumladım. Banka ile iletişime geçip soran bir arkadaşımız varsa o da daha sağlıklı bilgi verebilir.
                      @stradivarius Maalesef kaynaklar hakkında bilgim yok hocam. Şener Babuşçu övülüyor ancak ben kullanmadım hiç.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • longtermjobless
                        longtermjobless @cemresaygin Son düzenleyen:

@cemresaygin yeni uyelik açmayı deneyin

• S
                          stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus çok teşekkürler.

• S
                            stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba. Yazmıştım ama tekrar yazmak istedim belki önlerde kaldığından görülmemiştir. Bankacılık ve finans kısmındaki Banka Muhasebesi, Para-Para Politikası-Merkez Bankacılığı, Finansal Sistem-Uluslararası Finansal Sistemler, Ticari Aritmetik derslerine çalışabileceğimiz bir kaynak var mıdır? Aslında özet halinde not şeklinde falan bir şey olsa süper olur şu kısa zamanda. Teşekkürler ve hepimize kolay gelsin 🙂

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • D
                              Diego33 @stradivarius Son düzenleyen:

@stradivarius tahminim bu dersler mevzuta zaten internetten mevzuatları indirip çalışıcaksınız örneğin bankacılık kanunu 5411 nolu kanun gibi

• S
                                stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @Diego33 Son düzenleyen:

@Diego33 çok teşekkür ediyorum.

• B
                                  brilliant Son düzenleyen:

merhaba. Ben bu sınava girmek istiyorum ancak ingilizceme pek güvenemiyorum. sizce sıkı bir çalışmayla 1 ayda bu sınav halledilebilir mi ? Yoksa banko sınavına girip ileri zamanda uzman yard. yükselme şansımız var mı? ne yapacağım konusunda çok kararsız kaldım :((

• S
                                    stlys @brilliant Son düzenleyen:

@brilliant ben de aynı durumdayım ingilizcem cok iyi değil malesef alanda fena değil hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsızım

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • longtermjobless
                                      longtermjobless Son düzenleyen:

bankoda üniversite kısıtı yok milyonlarca mezun girebilir, uzm yrd. en azından alan ve ing insanları uzak tutacaktır

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • D
                                        Diego33 @stlys Son düzenleyen:

@stlys yökdil ya da yds denemesi indirip çözebilirsiniz

• B
                                          Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless ikametgah ve yaş şartı var hocam.

longtermjobless 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            brilliant Son düzenleyen:

Bankodan yükselme aşamaları nasıl oluyor acaba bilen biri açıklayabilirse çok sevinirim

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 9 / 120
                                            • İlk ileti