2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk ben bankada çalışıyorum nasıl olacak peki olursa
-
@muzgor hocam bunun cevabı bende yok inan
-
Bilen kimse var mo acaba bankada çalışırken kazanılıcınca süreç nasıl işler diye arkadaşlar
-
@muzgor kazanınca şehir seçimi,belge gönderme vs. 1 hafta civarı süre oluyor zaten ondan sonrs tebligAt gelecek o arada istifa edersin bankadan
-
@Mrtsnr iş kanunu çerçevesinde işliyor bildiğim kadarıyla banka şöyle diyim feshi ihbar meselesi var 2 seneye yakın olduğu için 1.5 ay daha çalışmak gerekiyormuş tazminat ödememek için
-
@redcrossbjk ne zaman başladı mülakat açıklandıktan sonra
-
Tecrübeli arkadaşlar sürecin bundan sonra nasıl işleyeceğini anlatabilir mi?
-
@muzgor hocam 7 mayıs mülakat açıklandı 20 mayıs belge teslim sonu 29 haziran gibi başladı
-
@redcrossbjk arkadasım 22 23 Haziran gibi başladı. Net bi başlama tarihi yok demek ki
-
@Elnogate bankadan ayrılma süresince kurum yardımcı olur mu acaba feshi ihbar süresince
-
Bu mülakat puanlaması ne zaman yapılıyor aday çıktığında puanı verilmiyor mu aksi halde 700 küsür kişi nasıl hatırlanacak
-
Ben nerdeyse 1 ay siyasi tarih çalıştım bana da maliye sordular . Gerçekten klasik sınava hazırlanmak daha iyiymiş
-
@kemankeşş2 ben de bunu merak ediyorum ciddi manada
-
@kemankeşş2 çıktıktan 1 2 dakika sonra sıradaki kişiyi alıyorlardı. O arada değerlendiriyorlar diye tahmin ediyorum.
-
@muzgor valla inanın bilmiyorum hocam ya. Bizzat kurumla görüşürsünüz insallah kazandığınızda. İllaki bi kolaylık sağlanir
-
@Elnogate hocam tebliğ sonrası başka ilde olursan 15 gün süre oluyor muhtemelen o erken gidip başladı ondan oldu ya da aynı il ise 1 gün sonra durumları oluyor o yüzden.
-
@redcrossbjk hocam farklı il. 11 Haziranda tebliğ edilmiş 22 23 gibi başladı işte. 3 4 gün erken gitti
-
Arkadaşlar kpss başvurusunu mecburen bulunduğumuz ile yapacağız fakat başka bir ile atanma durumunda kurumlar sınav hakkını veriyorlar mı malum 1 hafta arayla sınavlar izin hakkımızda yok bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilir mi
-
@ikt17 hocam sinav hsonu ins bi sıkınti yasamayiz ama kazanip atandiktan sonra da cok bir onemi olmaz heralde
-
Mülakat sonuçlandıktan ne kadar süre sonra il tercihi yapılacak