İstanbulda Nerede Yaşanır
-
Arkadaşlar herkese iyi geceler. İstanbul'a taşınacağım başka bir şehirden ancak önceleri İstanbul'a yalnızca gezmek için gelmiştim birkaç sınav dışında. İş yeri merkezi Şişli'de olacak. Sizce İstanbul'da nerede yaşanır ? Lüks bir hayattan öte çok kötü bir semt olmasını istemiyorum ve işyerime de çok uzak olmamalı. ( Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, eğer öyleyse affola)
-
@inexinferis hocam iş yeriniz hangi ulaşım noktalarına yakın? Birde İstanbulda artık uzak kavramını silip atmanız lazım inanın yakın diye birşey yok :))
-
@crowdingout *yakın kavramını
-
Istanbul da yaşanmaz. Gitme daha iyi. Gidince anlayacaksın bu dedigimi.
-
Bana kalırsa işin ve evin metro hattında olmalı aktarmalı da olsa ulaşım icin metro kullanmak gerekiyor aksi halde o trafik insanı yaşlandırır
-
Metro-metrobüs güzergahında olmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Aktarmasız, durak yakını evlere bakın. Ayrıca Şişli de güzel yer, tek yaşayacaksanız stüdyo daire düşünebilirsiniz. Kiraları bana uygun gelmişti yani
-
Şişli'ye yakın olup iyi muhitler olarak Sarıyer ve Beşiktaş taraflarına bakabilirsin.Kiralar biraz tuzludur ama. Bir de metro metrobüs güzergahlarina bakarak tercih yap. İstanbul'da ulaşım çok sıkıntılı.
-
İstanbul'da en iyi yer, işine yakın olan yerdir.
-
@Legendary1, içinde söyledi: İstanbulda Nerede Yaşanır
hocam hele böyle diyen arkadaşları hiç aldırma alıştıktan sonra bırakmak istemezsiniz. Gitme daha iyi derkende etrafta 5-6 bin maaşlı sıkıntısız yaşam koşulları çok iyi çokca iş varya ondan demiştir.
-
istanbula gitme diyenlere aldirma 1 sene kal sonra baska yer köy gibi gelir.
Istanbul > geri kalan her sey
-
@crowdingout, içinde söyledi: İstanbulda Nerede Yaşanır
@Legendary1, içinde söyledi: İstanbulda Nerede Yaşanır
hocam hele böyle diyen arkadaşları hiç aldırma alıştıktan sonra bırakmak istemezsiniz. Gitme daha iyi derkende etrafta 5-6 bin maaşlı sıkıntısız yaşam koşulları çok iyi çokca iş varya ondan demiştir.
Sen giderken ben dönüyordum koçum
-
Eyüp, Gaziosmanpaşa sizin için ideal olabilir
-
Hocam Yenikapı-Hacıosman metrosu üzerinde şişhaneye, levente, 4.levente bakabilirsiniz. Metrobüs üzerinde uzunçayır(ünalanı tavsiye ederim)-acıbadem-eyüp taraflarına bakabilirsiniz. Fatihten bakabilirsiniz çift metro yaparsınız. Şişlidede güzel yerler mevcut.
-
@Legendary1 kesinlikle öyledir
-
istanbulda saglam evde yaşa da nerde oldugu ikinci sorun bence
-
@Legendary1 Hocam negatiflik aşılamanıza gerek yok. Gitmek istemesem zaten gitsem ki başlıkda ''İstanbul'da Nerede Yaşanır'' yazıyor ''Neden İstanbul'a gidilmez'' yazmıyor.
-
Bddk yı kazandıysanız kurumun servis imkanı var servis güzergahından dilediğiniz yerde ev tutabilirsiniz. Ulaşım problem olmayacak merak etmeyin. Hem sağlamlık hem de daha uygun kirası olması nedeniyle anadolu yakasını tercih edin derim. Hemde avrupa yakasına göre daha düzgün bir şehirleşme var. Zaten kurum anadolu yakasına taşınacak bir aksilik çıkmazsa 2 yıl sonra.