Puan Hesaplama
-
[Puan hesaplama] ve [sıralama hesaplama] siteleri çok farklı değerler veriyor en güveniliri hangisi ?
puango
puanza
parlakbirgelecek
tahminhesap -
en doğrusu
http://tercihiniyap.net/puan-robotu -
hocam ygs robotumuzu kontrol edebilirsiniz. Hata oranı neredeyse sıfır, geçen yıl puanları ile kıyaslama yapabilirsiniz.
-
@Antimülakat kpss yeni sistem icin var mi robot ?
-
@busus çalışmalar var hocam o da, yeni sistemi görene kadar doğru sonuç vermeyecektir. Örnek bir puan üzerinden bu yazılımlar yapılıyor, bu da ancak 2017 kpss sonuçlarının peşinden yapılabilir.
-
@aliveli burada matematik geometri ayrı ama
2017 de birleşik
Bir de lys de ygs ye göre çok sapma var -
@bessa sapmaları yine ayrı olacak. ygs de sıfır hata var zaten lys sıkıntılı biraz .
-
@busus elde net veri yok çünkü sistem yeni ama tahmini bir şey çıkarılabilir.
-
@aliveli sapmaları ayrı olsa ayrı dersler yaparlardı hocam
Hem klavuzda tek katsayı vermişNasıl olacak kafam karıştı
-
Kardeş ben ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim kardeşimde bu sene hazırlanıyor onun için piyasayı iyice araştırdım benim zamanımda çok site yoktu bi puanza vardı bizde mecbur inanıyoduk ama şimdi çoğalmış bende kendi netlerimden yola çıkarak her sitede denedim bazı siteler yanına bile yaklaşamadı anladımki onlar rastgele sallıyo onları eledim bazıları puanza, tercihiniyap ve parlakbirgelecek baya yaklaştı +/- 300-400 civarı bi sıra gösterdi baktıklarım arası da en yakını puango di benim sıramı 14 sıra aşağıda gösterdi herelde direk ösym kaynaklı yoksa bukadar yakın biraz zor orası senin işini görür. Sınavında ve üniversite hayatında başarılar dilerim
-
@gezgin cidden mi teşekkür ederim hocam
Bölümünüz ne ? -
Bu konuda tavsiyem her yer olabilir. Normal hesaplama yaptığımda 460 bekliyordum ve sonuçlar geldiğinde 462 aldım. O fark da büyük ihtimal standart sapmadandır. yks puan hesaplama konusunda güveniyorum.
-
İleti kaldırılmıştır.