2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky perşembeyi bekle hocam
-
@06TC hocam var mı bir duyumunuz yazabilir misiniz
-
@Marsiyal perşembe cuma benimde beklentim
-
Biri beni bu siteye girmekten alıkoysun allah aşkına
-
@Alles-Klar 2018 den beri muptelasiyim buranin nasip olur atanırsam da bu bağımlılık bitmeyecek sanırım gene girerim
-
Arkadaşlar Yaş Evli olmak Yabancı Dil filan mülakatta ne denli etkilidir sizce?
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar 2018 den beri muptelasiyim buranin nasip olur atanırsam da bu bağımlılık bitmeyecek sanırım gene girerim
Allah kurtarsın
-
@Marsiyal çok net konuştunuz duyum mu beklenti mi hocam
-
@Alles-Klar benimde
-
@Alles-Klar Beni de yazın listeye.. bu saatte bile buradayız
-
Ah o 2 dakika önce 1 dakika önce diye yazmıyor mu ilk girişte...
Terapi mübarek
@kemankeşş2
@gencbiraday
@redcrossbjk -
@Pinky beklenti hocam ama çok yüksek ihtimalle o zaman açıklanır
-
@Alles-Klar o kadar ilginç bir durum ki mülakat bitti biteli GM sitesine bir kere bile girmedim sonuçların açıklanmasını bile buradan takip ediyorum belli olduğunda yüzde 100 de buradan haber alacam galiba bağımlılık yaptı
-
@Marsiyal evet birkaç gün önce ben de 23 hissediyorum demiştim inşallah
-
@Pinky eğer perşembe açıklanıyorsa genelde 23 mantıklı. Çünkü bir sonraki perşembeye kalırsa bence bayramdan sonraya kalır.. inşallah kalmaz..
-
@Alles-Klar kanka terapi gibi de bir de böyle bildirim görüyorsun ya uyuyamıyorsun da acaba bir şey mi kaçıracağım diye
-
@redcrossbjk Dostum senin ismini SGK'da da çok görüyordum. 6 ay boyunca birşey yazmasam da istisnasız her gün bakıyordum hastalık olmuştu İnşallah bu sefer bizlerde muvaffak oluruz.
-
@Pinky teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar acaba boşuna mı heyecan yapıyoruz bayram öncesi konusunda Gökçe bey inşallah konuşmak için konuşmamıştır
-
@kemankeşş2 Gökçe Bey 45 kişilik alımda ay sonu dedi nerdeyse yıl sonuna denk getireceklerdi o yüzden bende şüpheliyim açıkçası. Ama bizim durumda bi pandemi süreci yaşandı o yüzden çok sürmesi için bir sebep yok.