2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Kesinleşti.İdari yargı alımı olacak.Sayı maksimum 200 minimum 100 olacak.Hayırlı olsun.
-
100 idari yargı sayıda kesinlesti.
-
Hayırlı olsun inşallah ️
-
@hakimehanımm maliye sınavlarıyla çakışacak bu sene ama yinede sevindim hayırlı olsun
-
arkadaşlar merhaba kitap önerisi olan varmı?
-
@Hayaller71 22 ekimde kpss açıklanıyor. Maliyenin ilana çıkması kasımı bulur bu da maliye sınavlarını otomatik olarak aralığa kaydırıyor
-
@Hayaller71 belki ertelenir o ya ben hiç istikrarlı bir şekilde, dedikleri tarihte sınav yapacaklarını sanmıyorum
-
@pabloescobarr gib başkanı canlı yayında Kasım gibi yapmayı düşünüyoruz demişti o yüzden dedim
-
@hakimehanımm açıkçası bende pek düşünmüyorum da işte umut fakirin ekmeği
-
@Hayaller71 kasım sonu yada aralık başı demişti hocam yani direk kasım başı gibi demedi
-
@crowdingout o zaman Aralığı bulur inşallah
-
@Hayaller71 mecbur buluyor kpss açıklanmadan ilana çıkmazlar diye düşünüyorum. 1 kasımda ilan gelse bile 45 gün atıyor
-
@pabloescobarr yine ne olursa olsun sıkış pıkış oluyor maalesef iyi değerlendirmek lazım
-
100 kadronunu tamamı bize mi ait arkadaşlar
-
Sınavın iki güne yayılması ne anlama geliyor 2015 öncesi gibi her grubun sınavı ayrı mı yapılacak?
-
@Hayaller71 öyle gözüküyor hocam
-
@pabloescobarr hocam sınavı 21 Kasım'a yapacaklar ama zaten
-
Yine hukuk dışına kota olur değil mi ?
-
@Hayaller71 hocam her türlü 1 ay vaktiniz kalır. Arkadaşın dediği gibi 1 kasımda ilan gelse bile aralık ortasi oluyor. Yani maliye araliktan önce sınav yapmaz bence. Süreler kurtarmiyor. 45 günlük sart var
-
@MiraKar maliye sınavları için dedim hocam