21 - 22 Kasım 2020 Adli Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun - Avukat)
-
Herkese hayırlı olsun dostlar. Adli Yargı Hakimliği sınavına dair çalışmaları şuraya bırakıyorum. İyi çalışmalar diliyorum.
Adli Yargı Hakimliği sınav konuları;
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/adli-yargi-hakimligi-sinav-konulari-h5788.html
Adli Yargı Hakimliği sınavına nasıl çalışılır?
Adli Yargı Hakimliği İş Hukuku dersine nasıl hazırlanılır?
29 Aralık 2020 Adli Yargı Hakimliği Sınavına kaç kişi katıldı?
29 Aralık 2020 Adli Yargı Hakimliği Sınavı kaçla kapattı? Taban puanı kaçti?
Adli Yargı Hakimliği MESLEK TANITIMI;
-
@paretowilfredo üstad 2 güne yayınlarının manası nedir
-
Yerimizi alalım
-
Hayırlısı olsun.
-
Medeni ve borçlarda geçen sınavlarda full/fulle yakın çıkartan arkadaşlar hangi kaynakları kullandınız?
-
Arkadaşlar themis ders notlarını nereden alabiliriz Ankara'da bilgisi olan var mı? Dershanenin kendi izin verdiği anlaşmalı bir yer varmış ama neresi olduğunu bilmiyorum bilen var mıdır acaba?
-
@hkmhkm medeni full , borçlar 1 yanlıştı hocam benim ikisini de Tahsin tan Zabata dan çalıştım ve kanunları okudum ... size de tavsiye ederim ...
-
@idarihakimmm hocam adliden mi girmiştiniz?
-
@hkmhkm hayır hocam idariden girdim başlıkları karıştırmışım kusura bakmayın ... ama medeni hukuk ortak alan zaten sorular aynı ...
-
@idarihakimmm teşekkür ederim tavsiyeniz için medeni için dikkate alacağım
-
Ceza genel özel ve cmkda sinan sakin in kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kitaplardan çalışmayı planlıyorum tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
-
@hkmhkm Ceza genel için sinan sakin ile ismail ercan arasında kalmıştım, tercihimi ismail ercan’dan yana kullandım, güzel anlatıyor memnun kaldım ben. Cmk -ve diğer usul dersleri - için ise sadece kanun okumak bile yeterli oluyor diye düşünüyorum.
-
@vamos ben 3ü içinde almayı düşünüyorum ya sadece kanunu okusam içime sinmez gibi geliyor. Öneriniz için teşekkürler
-
Tarih için çok popüler bi kitap vardı. Çıkan sorularla çok benzer içerikteydi. O kitabın adı neydi arkadaşlar?
-
İş hukuku için hangi konu anlatım kitabını önerirsiniz?
-
İyi çalışmalar arkadaşlar. Temiz çalışmış,birçok dersi boş olan
2018 hakimlik Kampı konu anlatimi
2018 monopol konu anlatımı
2018 konsensus çıkmış sorular
2019 müessir çıkmış sorular
Son viraj kamu hukuku konu anlatimi
Şematik medeni hukuk
Özal duran hocanın anayasa dersi şematik notları
Monopol dershanesinin kursuna gitmiştim derslerden temize çekilmiş anlaşılır spirallenmis not
Fetihname konu +soru+ deneme
A4 boyutunda spirallenmiş kanunlar
Uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler msj atabilir. Setlerin içinden istediğinizide alabilirsiniz. -
Merhaba arkadaşlar, başvurular ne zaman bilgi verir misiniz ben takip edemedim
-
Müessir mi konsensus mu arkadaşlar? Geçen sene konsensus almıştım. Bu sene de konsensus devam ederim diyordum ama müessir soruları orijinal koyunca kafam karıştı. Ne öneriyorsunuz özellikle kazananlar?
-
Zaman sorunsalindan bu yıl bu sınava giremeyecem umutlar baska bahara artık..emek veren herkese nasip etsin Allah bol bol kanun okuyun arkadaslar son yıllardaki hakimlik sınavları kanun bilgisini ciddi anlamda oturtanlarin kazandığı bir sınav oldu ve tarih iktisat ve maliyeyi nasil olsa yaparım diyip sona bırakmayın günde 1 2saatinizi düzenli bir sekilde ayırmanızı öneririm.. herkese başarılar