Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
-
Herkese iyi bayramlar. Sayıştay 2018 ve 2019 sınavlarını kazandım ancak mülakatlarında elendim. Bu dönem Sayıştay yedek listesindeyim. Yaşım 35 ve son mülakatımdı özel sektörde çalışıyordum pandemi sonrası işimi kaybettim şimdi işsizim. Sayıştay listesinde olup hakimlik kaymakamlık dışişleri veya üst kurullarda olup lokasyon değiştirmek istemeyen işi maaşı kurumu iyi olup 4-5 ay turneyle uğraşamam diye herhangi bir tereddütü olup bu nedenle Sayıştay dan feragat edecek olan varsa iletişime geçebilir mi? Teşekkürler
-
@ofa listede tanıdığı olan varsa bir zahmet sorabilir mi?
-
@ofa, içinde söyledi: Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
@ofa listede tanıdığı olan varsa bir zahmet sorabilir mi?
Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Giriş Sınavı Sonuç Listesi
Sıra No ADI SOYADI DURUMU
1 YAŞAR AKGÜL Başarılı
2 MEHMET MİRAÇ AKTAŞ Başarılı
3 ÖMER ALIŞKAN Başarılı
4 CELİL ATAÇ Başarılı
5 MUHAMMED BERAT ATLI Başarılı
6 EMRAH AY Başarılı
7 AHMET AYDIN Başarılı
8 TURGAY AYDOĞAN Başarılı
9 FURKAN TURAN BAŞ Başarılı
10 MİRAC BAŞOĞLU Başarılı
11 AYHAN BAYDİL Başarılı
12 BİLGESU BAYÜN Başarılı
13 UĞUR BEKMEZ Başarılı
14 BURAK BİLGİN Başarılı
15 ÇAĞLAR BOZDEMİR Başarılı
16 NECİBE ÇÖKER Başarılı
17 MUHAMMET DAVŞAN Başarılı
18 FEYYAZ DEĞİRMENCİ Başarılı
19 MEHMET DEMİRKOL Başarılı
20 OKAN EKER Başarılı
21 FEYYAZ EROĞLU Başarılı
22 AHMET EYLOUŞAĞI Başarılı
23 YILMAZCAN GENÇ Başarılı
24 NURGÜL GÖL Başarılı
25 İBRAHİM GÜN Başarılı
26 YUNUS İNCİ Başarılı
27 AZİZ KABAL Başarılı
28 ESRA KALAY Başarılı
29 MUHAMMED KARPUZCU Başarılı
30 HABİB KILIÇ Başarılı
31 CELAL NURİ KOFOĞLU Başarılı
32 YUNUS EMRE MAVİ Başarılı
33 NECATİ MAYDA Başarılı
34 RAMAZAN ÖZKAN Başarılı
35 NURİYE SAYIN Başarılı
36 FIRAT SEYHAN Başarılı
37 MUSTAFA SOLİN Başarılı
38 HALİL TÜRK Başarılı
39 AYKUT UÇKAÇ Başarılı
40 AHMET ANIL USLU Başarılı
41 OĞUZALP VAR Başarılı
42 MUSTAFA YAMAN Başarılı
43 SABİR YAVUZ Başarılı
44 SEZGİN YAVUZ Başarılı
45 MUSTAFA YÜKSEL Başarılı -
@ofa güncel
-
Listede idari hakim var kaymakam var ama feragat eden yok gibi malesef
-
malesef hocam zor gibi ben de yedekteyim.
-
@karadeniz1, içinde söyledi: Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
malesef hocam zor gibi ben de yedekteyim.
Evet hocam çok zor gibi insanlar hakimliğe kaymakamlığa bile tenezzül etmiyor listede aktif çalışan idari hakim ve kaymakam var o sınavlarda iyi hoş kazanmışlar gitmişler madem istemiyordun giderek bir kişinin hayalini yıkıyorsun şimdi bırakarak o listeye girmek için can atan birilerinin hayalini yıkıyorsun. Şimdi birileri adam kazanmış gidiyor ne var bunda diyebilir ancak 3 yılda 3 kurum değiştirmek sadece kazanmayla açıklanacak bir durum değil malesef mülakatı var bunun. Farkında veya değil birçok insanın hakkına giriliyor birilerinin buna el atması lazım kurum geçişleri belli bir yılla sınırlanmalı gerçekten o kurumu isteyen faydalı olacak kişiler gitmeli. Kurum seni 6 ay 1 yıl eğitiyor yetiştiriyor hoopp gidiyorsun kurum adına elde var sıfır avuçta var sıfır
-
Elimizden gelecek tek şey beklemek hocam malesef idari yargı sınavına çalışıyorum bende boş durmaktan iyidir
-
@ofa guy olursun uzman yardımcısı olursun sayıştayi denersin anlarım da kaymakam olan hakim olan adam daha ne için uğraşıyor aklım almıyor Allah sabır versin
-
@ofa kaymakam olupta bununla yetinmemenin tek mantıklı açıklaması görevi yapamayacağını düşünmek sanırım.
-
Hakim olup da sayıştay sınavına girenleri de pek anlamıyorum en azından yazsalar da biz de ona göre hedef koysak kendimize yani neden memnun değiller en azından bilgimiz olurdu
-
Güncel...
-
@ofa hocam kaymakamlık ve hakimlik kazananlara irtibata geçmeniz daha sağlıklı olur. Hakimlik zaten açıklanmadı daha bildiğim kadarıyla
-
@guymağduru hocam hakim ve kaymakam arkadaş yeni değil kaymakam 2018 girişli hakim ise şuan hakim adayı olarak görevde zaten onlarla iletişime geçtim feragat etmeyeceklerini söylediler
-
@guymağduru her ikisinide yeni kazansalar burayı tercih ederler anlarım ama zaten görevdeler gelmek istemelerinin tek nedeni Ankara faktörü olabilir
-
@ofa üzüldüm hocam inşallah kararını değiştirirler.
-
Mesele kaymakam veyahut hakim olan kişilerin feragat etmeleri değil. İnsanlar canları istemiştir halihazırda meslekte olmalarına rağmen sayıştayın sınavınada girmişlerdir. Bu onların en tabii hakkı. Mesele kaykamlık ve idari hakimlik gibi mesleklere atanmış olan adayları bunca ihtiyacı olan işsizlerin veya daha alt kadroda memurluk yapan adayların yerine asil olarak kabul etmekte. Kardeşim inadına mi yapıyorlar gerçekten anlamıyorum. Yahu hiç mi demezsin zaten güzel bir mesleği var bunların listeye ihtiyacı olan birilerini alalım diye.
-
@LioN Emin olun hocam umurlarında bile değildir.
-
@LioN Hocam o konuda hemfikiriz en tabii hakkı herkes istediği sınava girer istediği kuruma gider ama 3 yılda 3 kurum değiştirebilmeyi malesef üstün hitabet kavramı ve süper ötesi mülakat performansına bağlayamıyorum ben muhtemelen o mülakat komisyonunda olanlardan bazıları aynen dediğiniz gibi bunlar zaten üst düzey görevlerde demişlerdir ama sadece diyebilmişlerdir...
-
@ofa Allah herkesin hakkında hayırlısını ve hakkını nasip etsin