2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
- 

Arkadaşlar her gün biri çıksın bugün açıklanacak desin    şaka gibi ya şaka gibi ya 
 Biri çıkıyor bugün yarın en geç çarşamba. Diğeri çıkıyor kesin perşembe. Diğeri çıkıyor cumaya kadar biter. O da olmazsa haftaya. Sgk sürecine dönmez hocam ihihi derken ona dönecek az kaldı.
- 

@aryastark aynen dostum benim gibi kpss defterini kapatmadıysanız en doğrusunu yapıyorsunuz çalışmayıp da napacaksınız iş yok güç yok  
- 

Açıklandı 
- 

Arkadaşlar yedek 38  
- 

@menizarar1 sen sonuç nasıl hocam 
- 

Yedeklerde bile değilim bu nasıl iş anlamadım. 
 Bir insanın hakkı bu kadar göz göre göre yenilmez.
 Liyakat denilen bir olay kalmamış.
- 

Yazıklar olsun 
- 

Kazananlara hayırlı olsun en çok da yazılı sınavda 593. Sıradayken mülakat sonucunda 1. Sıradan kazanan hanımefendiye 
- 

Ne oldu? duyumlarla, kurumda çalışan arkadaşlarla dalga geçen @06TC üstada burun kıvıran zırtolar? 
- 

Yazıklar olsun, çok sıkıntı içinde bu sınava hazırlandım. Boğazım düğümleniyor forum 
- 

Yazılı sınav sıralaması 763 olup mülakatta 2. Sıradan kazanan aday arkadaş da başarısının sırrını söylerse dinlemek örnek almak ibret almak isteriz 
- 

@karhan Sınava girmedim ancak bu şekilde sıçrama yapanları incelemek isterim. Link var mıdır? 
- 

@şehzade45 zırto demeyelim yinede   
- 

Kazanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun. Bana da torpilli diyen bi arkadas vardi ona da buradan selam olsun. Kimse sacli sakalli dovmeli bi adama refarans olmuyor demek ki  
- 

Allahın adaleti şaşmaz 
- 

Mülakata ilk gün yüksek bir sıralama ile girdim,sorulan tüm sorulara cevap verdim. Liyakat anlamında da bir eksiğim oldugumu düşünmüyorum. Sonuç: yedeklerde bile yokum. Şaşırdık mi? Tabi ki hayır. 
- 

Hakkızyla kazananı tebrik ederim. Haketmeyenlere bedduam kalbimde. Ben de yokum... 
- 

Bir istatistik daha vereyim mülakatı 100-110 arası kazanan arkadaşlardan sadece biri yazılı sınav sonucunda ilk 200 içindeydi. Başka bir ifadeyle buradaki on arkadaştan dokuzu iş yazılı sınavla bitmiş olsa kazananlar listesinde olmayacaktı. 
- 

@newplanet, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları Mülakata ilk gün yüksek bir sıralama ile girdim,sorulan tüm sorulara cevap verdim. Liyakat anlamında da bir eksiğim oldugumu düşünmüyorum. Sonuç: yedeklerde bile yokum. Şaşırdık mi? Tabi ki hayır. Benim ki de aynı durum hocam.Mülakat sorularının hepsi cevaplandı komisyon neyimizi eksik gördü acaba. 
- 

@karhan, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları Bir istatistik daha vereyim mülakatı 100-110 arası kazanan arkadaşlardan sadece biri yazılı sınav sonucunda ilk 200 içindeydi. Başka bir ifadeyle buradaki on arkadaştan dokuzu iş yazılı sınavla bitmiş olsa kazananlar listesinde olmayacaktı. Güncelliyorum kazanan 100-120 arası kişilerden yazılı sınavda ilk 200de olan bir tek kişi mevcut