İİBF'nin Açıköğretim Kapatılması İlgili Etkinlik Yapalım
-
@Ozzy Şuan mali müşavir stajım yapıyorum.LOGA gibi programları biliyorum.Üniversitedeyken birçok sertifika programa katıldım ve smmm devam eden sertifika programlarım devam ediyorum.Ailem işi olduğu için iyi denilecek kazancım var.Ama birçok arkadaşım bu şansı yok.Saydığın özellikler olması rağmen patronlar birçok mezun olduğu avantajı kullanarak hem az maaş veriyor hem de sadece bir gün izin veriyor.
-
@Ozzy Şuan açıköğretim mezunların veya okuyanların hiçbir hakkını alınması ilgili bir talebimiz yok.Zaten bu kabul görmez.Ayrıca birçok şehirde İİBF var yani şehir değiştirmesi gerek yok.Ayrıca çalışanlar için 2 öğretim bulunmaktadır.Zaten her gün ders olmuyor.Bazı hocalar yoklama bile tutmuyor.Ayrıca açıköğretim okunması zor değil çünkü 2019 senesinde adaleti okumaya başladığımdan dolayı biliyorum.Bu konu filmlerde bile oku oldu.Örneğin leyla ile mecnunda şu replik 'soruları ezberle geç' gibi.Hadi psikoloji sağlıkla ilgili peki hukuk,öğretmenlik(okul öncesi hariç) vb. açıköğretim yok.Hatta öğretmenler açıköğretim 2012 ve 2013 senesinde kaldırdılar.Çünkü biliyor ki bölümlerine zarar veriyor.Her bölüm için geçerli.
Üniversite tercih ederken benim gibi birçok arkadaş hangi bölümü yazacağı iki arada bir derede kaldık.Ben sınıf öğretmenliği yerine maliye yazdım.Bazı arkadaşlar ise sınıf öğretmenliği yazdı.Ama sınıf öğretmenleri ikinci üniversiteden iibf okuya biliyor.Ama ben iki öğretim olarak sınıf öğretmenliği okuyamıyorum.Yani bir nevi cezalandırılmış oldum.Ayrıca benim bildiğim açıköğretim kontenjan sınırı yok.Birçok lys puanı düşük kişiler aöf'de iibf seviyesi düşüyorlar.Bu durumu hukukçular,kurumiçiler ve diğerleri bize karşı kullandı.Yani benim demek istediğim herkes üniversite mezunu olmak zorunda değildir.Ayrıca birçok arkadaş bu üniversite puanları yatarak almadı bunun için barajı zor geçenle bir farkı olması istiyor.
-
Arkadaşlar TAG önerinizi bekliyorum.
-
@hayırlısı035 İİBFAçıköğretimKapatılsın
-
İİBF'deki açıköğretim kapatılması veya kontenjan sınırı getirilmesi adına Twitterda etkinliği
Twitter
️ 7 Ağustos 2020 Cuma (Yani Bugün)
20:00de başlayacak
️ Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer büyüklere talepleri ileteceğiz.
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@hayırlısı035 Arkadaşlar etkinlik başladı TAG İİBFye AöfKontenjanSınırı
-
Mahfi Eğilmez twet beğeni attı.Ama bizim birçok İİBF ortalıkta yok.
-
@Ozzy ahh hocam ahh bu kadar saf olmayın lütfen .Benim İngilizcem var tecrübem var .mulakatta acikogretim mezunu adamı aldılar .
-
@Ozzy bencede hocam.Bu arada bende örgün mezunuyum 2019 p48 puanım 90.Adam aof mezunu 90 puan alıp müfettiş yardimcisi oluyorsa,sayistay denetçi yardımcısı olduysa takdir etmek lazım.Cok yakın bir arkadaşım 2015 kpss birincisi aof mezunuydu.2016 da sayistay denetçi yardımcısı oldu.Bu başlığı açan arkadaşı guy başlıklarından hatırlıyorum.Madem örgün mezunu bu arkadaşlar neden ideallerini minimum tutup buralarda etkinlik kovaliyorlar hiç anlamış değilim. Sanki ellerinden alan var..Zaten idealist olsalar aof mezunlarına takılmazlar..Onlar kadar yapamadiklari için burada kapanma etkinliği yapıyorlar.Guy ideali ile kpss sınavına hazırlanmayin örgün arkadaşlar.. Yoksa daha çok o kapansın,bu kapansın etkinliği yaparsınız..Kimsede sizi tınlamaz.. Hadi kolay gelsin ...
-
@abondance_55 Meramımı anlayan birinin olması harika
-
@abondance_55 siz haksızlığı sustuğunuz için zaten kimse tınlamıyor.Benim de o arkadaş gibi aöf'ten sınıf öğretmenliği okumak istiyorum ama 2013 senesinde sınıf aöf öğretmenliği kapatıldığı okuyamadık.Çünkü öğretmenler biliyorlar ki aöf önüne geçenin okuduğu ve normal ygs-lys girenlerin mağdur olacağı.Sizler benim demek istediği anlamakta zorluk yaşıyorsunuz.Elbette herkesin sınavlara girme hakkı var ama AÖF'le olmamalı bence. O zaman bende de AÖF'ten başka bölümlere geçiş yapabilelim.İİBF'liler bunu yapamazken bizim yerimize herkes yapıyor. Bu da adaletli olmuyor maalesef.
Sen,beni sadece guy başlığında mı hatırlayorsun.Ben burada pareto ve diğer arkadaşlarla KURUMİÇİ Haksızlığı karşı durduk ama sizler ise sustunuz.Ben ve burada birçok arkadaş mülakata karşı durduk ama sizler gene sustunuz.Kadro verilmemesine veya kadro azlığı tepki gösterdik ama sizler gene sustunuz.ÖSYM'nin yüksek sınav ücretleri birçok arkadaş gibi tepki gösterdik ama sizler gene sustunuz.Ben etkinlikte hakkımı korumaya çalışıyorum.Sizin gibi tepkisiz ve korkak değilim.
2018 P48 84 ve 2019 yılında mali müşavir çalışma rağmen gene p48 84 puanım var.Ama sınıf öğretmeni olan arkadaş ise 74 ile ilk senesin atandı.Nedeni ise onlarda aöf kaldırıldı onlarda kadro gelse bile az diye tepki gösteriyor.Ama ben gidip onların sınavına dahil olamazken onlar gelip benim girebileceğim sınava dahil olabiliyor.Ama sen bu adaletsizliği görmeyerek kadar körsün.Buradan gelip bana idealist olmadığı iddaa ediyorsun.Burada birçok örgün arkadaş iyi puanı ve ingilizcesi olmasına rağmen hala işsiz.ben ise bankacılık,belediye,valilik,göç ve katiplik mülakata kazanmama rağmen hala mali müşarvirlik yapıyorum.
devlete çeşitli nedenlerle giremeyenler ise özel sektörde ise sizin aöf'çüler sayesinde ya işsiz ya da daha kötü şartları kabul etmek zorunda kalıyor.Ama siz bu fazla kontenjan sorunu görmekten işinize mi gelmiyor?Sana daha ne diyeyim artık iyi uykular diliyorum.... -
İİBF'deki açıköğretim kapatılması veya kontenjan sınırı getirilmesi adına Twitter da etkinliği
Twitter
15 Ağustos 2020 Cumartesi (Yani Yarın)
20:00 de başlayacak
️ Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer büyüklere talepleri ileteceğiz.
️ TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ ️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1️⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2️⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp,facebook vb. duyuralım -
@hayırlısı035 sizin oralarda ne diyorlardı?
-"yav he he he"
-
@Ozzy aynen kardeşim, zaten 20 tweet atana kadar, sınava surda 1 ay kaldı. 20 soru çözmek daha iyi olur kanaatindeyim
-
hakkını aramakta çekinenler buraya yazmak yerine gitsin ders çalışsın.malum kendilerin vakti çok kıymetli de !!!
-
@hayırlısı035 Arkadaşlar etkinlik başladı.TAG bu İibfAçık ÖğretimeSınırlama
-
-
@hayırlısı035 hocam yanlış anlamada milletin derdi seni neden bu kadar geriyor?Sınava kalmış bir ay.Buralarda etkinlik kovalayacgina gidip ders çalışsana?Sana ne insanların tercihlerinden?Atmak istemiyorum şahsım adına.20 tweet diyosun birde..Daha önceki yazdiklarini okudumda galiba maddi durumun ıyiymis SMM stajı yapıyormuşsun.. Madem bu durumdasın neden başka kulvarlardasın?O kapansın, bu kapansın..Sana ne? ? ?
-
-
@abondance_55 katılacağım veya düzenleceğim etkinlikten sanane.boş vakitlerde etkinlik düzenliyoruz burada sana giren çıkan ne?burada yazacağına gidip ders çalış.ben maliye bölümü 65 bin sıralama girdim ama başka birisi 900 bin girebiliyor.Buradaki adaletsiz son verilmesi ve bölümün değeri korunması istiyorum.Aynı diğer fakülteler gibi ben de bunu talep ediyorum.Bu talepten sanane??Ayrıca çok da olmasa mali müşavirlik olabiliyor yani beni ilgilendiyor.