@city-of-justice zaten hocam erteletmek isteyenlerin %90 i zaman kazanmak gayesindeler ,bundanda adım gibi eminim.Insallah son senesi olupta,sınava girmeye hak kazanmış olan abilerin,ablaların hakları zayi olmaz..
abondance_55
@abondance_55
abondance_55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Eski milli güreşçi kamu bankasında yönetim kurulunda olsun sen sabah monografi at,öğleden sonra erdal unsal bak ekonomi kitabi yazacak hale gel,ertelenen sınavı bekle ne hale geldik ? Vay anasını
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@LioN aynen öyle.Pandemide YKS sınavını yapan ösym bi zahmet bu sınavında yapiversin.Bu iş artık çığrından gerçekten çıkmaya başladı.Diyanete 5000 kadro bize verdikleri 1000 kişi çocuğu kandırır gibi kadro sayısı ya yeter artık.Gercekten .Bu bölümleri kapatın o zaman .Umut tacirliği nereye kadar?
-
Arkadaşlar az önce Gib sınav merkezinden bir yetkili ile konuştum.Ertelenme ile ilgili olarak adayların herhangi bir hak kaybına ugramayacagini,hatta düzenleme bile olsa listede adı bulunan adayların lehine sonuc ortaya çıkaracağını söyledi.. Bilginize
-
@düdüklütencere değil tabi size katılıyorum.Birde felaket senaryoları diz boyu.Mayis ayında olur yok 2021 kpss ile birlestirecekler.Arkadaslar kazanılan bir hak var ortada ve normal bir dönemde sınav ertelenmedi.2018 vergi müfettişliği sınavı ertelenip iptal olduğunda normal dönemdi.Simdi ise anormal bir dönemden geçiyoruz ve kurumun hem guy,hemde vmy aşırı derecede ihtiyacı var.Ancak bu belirsizlik hali insanlarda kaygı bozukluğu yaratıyor haklı olarak.Ama yapacağımız tek şey sabredip,ders çalışmak..
-
@earth11 sınav çakışacak diye sınav tarihi değiştireceklerini sanmam.Oraya girecek oraya girsin ,buraya girecek buraya girsin.VMY iptal olduğu sınav hatırlıyorum, sayistay sınavıyla aynı gündü.Mecburen bir secim yapılmak zorunda.
-
RE: İİBF'nin Açıköğretim Kapatılması İlgili Etkinlik Yapalım
@Ozzy bencede hocam.Bu arada bende örgün mezunuyum 2019 p48 puanım 90.Adam aof mezunu 90 puan alıp müfettiş yardimcisi oluyorsa,sayistay denetçi yardımcısı olduysa takdir etmek lazım.Cok yakın bir arkadaşım 2015 kpss birincisi aof mezunuydu.2016 da sayistay denetçi yardımcısı oldu.Bu başlığı açan arkadaşı guy başlıklarından hatırlıyorum.Madem örgün mezunu bu arkadaşlar neden ideallerini minimum tutup buralarda etkinlik kovaliyorlar hiç anlamış değilim. Sanki ellerinden alan var..Zaten idealist olsalar aof mezunlarına takılmazlar..Onlar kadar yapamadiklari için burada kapanma etkinliği yapıyorlar.Guy ideali ile kpss sınavına hazırlanmayin örgün arkadaşlar.. Yoksa daha çok o kapansın,bu kapansın etkinliği yaparsınız..Kimsede sizi tınlamaz.. Hadi kolay gelsin ...
-
RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@keynesinvarisi evet kardeşim geçen yıl 115 netim vardi,bu yıl arttırdım.Malum alim yok ,normal bence ..
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 bence de kpss şartı gelmeli ,ama getirmiyorlar.
-
RE: 2020 yılı Sayıştay sınavı
@LioN valla hocam kaymakamlik ve hakimlik geldi sonuçta.Ben pek etkisinin olacağını dusunmuyorum.Yaptiktan sonra her türlü yapıyorlar sınavı.Kaldi ki icisleri bakanlığı pandemi sürecinde 2-3 mulakat yaptı.Takvim bence işler artık. Insanlarda inanın çok yoruldu artık.
abondance_55 tarafından gönderilen son iletiler
-
@duha bak çok doğru söyledin.Bu arkadaş belki il tercihlerinde elenmiş bir arkadaş olabilirmi? Olabilir.%90 Aklı sıra burada insanların moralini bozmayı çalışıyor.Cocukca hareketleri ile...
-
@paradoks33 hocam o söylenti bi bana yollarmisiniz nerede yazıyor? Eğer böyle gerçekten ertelenecekse sürekli ,iptal edilsin işimize gücümüze bakalim bu ne böyle ya
-
@kpsslik eski açıklama o hocam
-
@duha eski açıklama bee ,insanları neden telaslandiriyorlar böyle anlamadım doğrusu:)
-
@kpsslik açıklama nerede yapıldı bi link atarmısin ?
-
Iyice şaşkına döndük yeteri kadar hiç bir şey demem açıkçası, kokmaya başladı bu iş:)
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
"Bazıları öyledir, okumazlar, ciddî düşünemezler. Gene de aydın olmaktan vazgeçemezler."Ahmed Arif
-
@harmanhh büyük ihtimal 20 Mart olabilir hocam