@hayırlısı035 başka ilanlar verilirken virüs yok mu? Bu savsata yazılar anlamsız. Hem bir çok kişi ümitsizliğe düşüyor hem de algı oluşmasın. Adamlar bahane arıyor zaten.
harmanHH tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kofik45 ertelenmesini istemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, girip baksana siteye burada açıklanmıyor. Şimdi gelse art niyet arama hadi buyur. Biz olduk sınavı atandık sen nerdeydin kofik
-
Ya arkadaşlar şu duyumcuların hepsini fırlatıp bir kenara atın artık. Bakan açıklamış sınavın geleceğini, 2-3 ay geçmiş olabilir ama bu alım olacak. Otur çalış vs burada ne zihniyetler var yıllardır böyle her çeşit insan var. Yok ben şöyle yok gelmez yok yarın gelir... Ya tamam arkadaş sen biliyorsun. 24 Nisan'da Ramazan'ın başlaması ile ilanın ne alakası var onu da anlamadım. EĞER BiR ŞEYLER YAPMAK iSTiYORSAK LÜTFEN ETKINLIKLERE KATILALIM... ( Her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@güneşşş Allah'a şükür halim keyfim durumum iyi , unutulan bir şey var ki siz ve sizin gibiler, ama kişisel sıkıntısı olsun olmasın ertelensin yahu diyenler şimdi sınav nerede,hele ki art niyetli olarak buraya yazanlar bekleyin,biz bekliyoruz. Açıklamayı da gib sınav duyuruları kısmından görebilirsiniz. Sınava katılacak tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.
-
Arkadaşlar bunu daha önce dile getirdik yazalım edelim diye. Bir kaç mv oralı olunca anlaşıldı. Şimdi mümkün mertebe bastırma vakti. Yuklenin arkadaşlar . Bir mv den randevu aldım elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım. Şuan hepimizin görevi bu. Bunları okuyup geçen ey dostlar sizlerde bir şeyler yapın,en azından sosyal medyadan yazın. îyi akşamlar
-
@murad00 bana göre de yarın ilan gelecek. Napıcaz şimdi. Burada neler yazılıp, neyin mücadelesi veriliyor farkında mısın? Başka şeylere bağlayıp algı yapma. 2 yıldır gelmiyor zaten. Biraz mücadele edelim de gelsin. Biz birşey yapmazsak artık kendiliğinden gelmiyor. Öğretmeni, sağlıkçısı vs etkinliği yapıyor ek atama alıyor...
-
Gib eğitim merkezini aradım öğleden sonra arayın dedi. 03123873345, bi yüklenelim ey dostlar haydi. Gib sınavlarından sorumlular sonuçta.
-
Aykut Erdoğdu mv musveddesine aynen şunu yazdım.
1d
Sen ne konuşuyorsun, biz 5 yıldır atama bekliyoruz 500 bin ibfli 2 yıldır sırf ilan bekliyoruz, 20 bin öğretmen atanırken niye sustun ey mv olmuş oturduğu yerden konuşan milletin vekili... Önce araştır sonra öğren sonra yaz. -
Ocağın İlk haftasından itibaren etkinlik, özellikle de telefonla arayarak baskı yapmak lazım. Etkinliklere az katılım oluyor yine yapalım ama direkt ulaşmak daha etkili olur.
-
Bakanın paylaşımlarının altındaki yorumlara şöyle bir baktım bin yorum varsa 700 800 ü 60 bin öğretmen ataması istenmesi. Valla adamlar etkin 60 olmasa 30 40 alırlar. Biz de 10 kişi bulamıyoruz kurumu arayalım diye, hoş etkinliği falan geçtik zaten de. Çok merak ediyorum bu arkadaşlar ne kafasında. Hazır mı sanıyorlar, bir şekilde girerim atanirim kafası galiba. Bu bir yere vardirmaz , sadece bekleriz. Geçen yıl ilan verildi 1,2 aya 1 yıl olacak daha sınav olmadık. Ne diyelim hayırlısı.
harmanHH tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Yıldızları koparmış fırtına
Batan bir gemidesin.
Senden ne kalacak yarına
Kıyılardan imdat isteyen,sesin
Cemil Meriç -
@ćekonomist hocam 1 guy sınavı yok ki, yani çok kurum sınavı birikti ve bunlar Ankara'da olacak artı virüs etkisi hala devam ediyor. Ortada bir normalleşme yok, birden fazla sınav var. Nisan çok dillendirilmişti. Gidişat öyle görünüyor. Hele ki şuan bir çalışma yok dersi de cabası.
-
Daha geçen gün arayan arkadaşa şuan için guy çalışması yok demişlerdi. Ben pek inanmadım, 11 marta kadar güvenlik vs alımı var. Birisi sallamış yine. Umarım olur Mart'ta da biter şu bekleme.
-
Eveeet mutant virüs de geldiğine göre,2 aydır vakalar düşerken,bir kaç şehirde tekrar yükselişe geçtiği uyarıları yapılmış. Yani bir tarih verilse bile tekrar ertelenmeyeceği'nin garantisi yok. Bu sınav için başka bir yol izlenmeli,birden çok şehirde yapılması gibi.
-
@abondance_55 umarım öyle olur,ben nisanın ortası bile olabilir düşüncesindem. 20 Mart ,3 Nisan olası tarihler.
-
@abondance_55 koruma güvenlik görevlisi sınavı Mart 11 de, bizim sınav da ya 20 Mart ya da bekle bizi Nisan.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
7,8 binden fazla başvuru olan bir alım için kim nereyi yazdı sorusu pek mantıklı değil, çünkü herkes her yeri yazdı. Herkes için en hayırlısı ne ise o olsun.
-
Arkadaşlar Şubat ayı da yasaklarla geçeceği söyleniyor, sınav Şubat'ta olmayacağı kesin, bugün açıklama yapsa tarih için süre en az 1 ay ,yani daha fazla da olabilir. Şubat'ta ilanı verip 24 ekime ertelendi. İyi ihtimal Mart.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zekiçocuk en düşük arkadaşım 93.9 (8)kişi yazdık denizliyi sen dışarda kaldın, tüh be önceden haber verseydin ya yazmazdık.
-
@beyaz-fil 27 mart yeterlilik var, umarım Nisanın ilk haftasına sarkmaz.