Forex nedir? Forex nasıl para kazandırır ?
-
@bilmeyen kendim AMarkets şirketi ile çalışıyorum bir süredir. bana uygun geldi. yurtdşı bir firmadır
-
@bilmeyen yani paranızı sadece yatırmak isterseniz forex dışından birçok yöntemi vardır borsa mesela, hisseler
-
forex şirketleri seçerken haklarındaki yorumlerı da okumanızı öneririm
-
@HakanMuhafiz bana ise mt5 uygun geldi daha gelişmiş
-
@behappy AMarkets hakkında daha önce de duymuştum fakat güvenilir mi bilmiyorum
-
@Superhero ben mt4'ü tercih ediyorum alıştım açıkçası
-
@sorma ben firma ile çalıştığım sürece herhangi bir sorun yaşamadım. ayrıca AMarkets hakkında da şikayet duymadım. gerisini siz bilirsiniz
-
@behappy borsaya bu hafta dikkat etmenizi tavsiye ederim. özellikle s&p500 endeksine
-
@frame s&p500 dün en yüksek zirveye ulaştı. ayrıca altın fiyatlarının yükselişine de katkı bulundu
-
@behappy AMarketsi tanımıyorum. ayrıca herhangi bir şikayet yoksa yeni açılan bir firmadır
-
@zet dolar da altın ile bereber düşüyor hocam. genelde ters korelasyon olurdu değil mi
-
@zet hayır yeni bir firma değildir. ben üç yıl önce hesap açmıştım AMarkets te. Nasıl yeni olabilir
-
@HakanMuhafiz evet dolar düşüyor altın da düşüyor onun ardından. buradan öğrenebilirsiniz
-
@behappy teşekkür ederim
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@aylsn bitcoin var ama ben onunla pek ilgilenmiyorum. Eur usd ve petrolde spreadler uygun
-
@zet sp500 3500 ulaştı artık 3600 üzerindeki bir seviyeye gelmesini bekliyorum
-
@behappy peki onun regülasyonu var mıdır? AMarkets ne zamandır çalışıyor o zaman
-
@HakanMuhafiz lisansı var tabi yoksa lisanssız şirkete neden hesap açayım. FSA lisansı var bir de Financial Commision tarafından denetlenityor. Ben sitesine girdim AMarkets 2007'den beri piyasada faaliyet gösteriyor yazılır. Ancak Türkiye piyasına gireli az oldu sanırım
-
@behappy size başarılar dilerim. bu video gayet bildiricidir
https://www.youtube.com/watch?v=mwCACmhI1yo&list=PLiB2sDpk8fxnN1jz5TjpXsPQcXBdsssX-&index=4