TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    179
    2096
    211223
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • 2
      2pacalypse @anavarza Son düzenleyen:

@anavarza bakanlıktan doğrudan bir bilgiden kastınız nedir merak ettim? Bakanlık doğrudan bir bilgi verecekse o büyük ihtimalle sonuçların ta kendisi olur zaten. Bırakın insanlar bir şeyler duyduysa burada paylaşsın, adı üstünde duyum budur. Ha ben şahsen 28-31'inde açıklanacağını düşünmüyorum Eylül ortasına falan sarkar diyorum ama bir şeyler duyan insanlara tepki göstermek saçma. O zaman bu forumun amacı ne ?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • D
        Dumspirospero @mezun Son düzenleyen:

@mezun teşekkürler paylaşım için. Ben de herkes tatilde olduğu için duyum olmadığını duydum. Benim duyumum da bu. 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • D
          Dumspirospero @anavarza Son düzenleyen:

İnanacaksınız diye kafalara silah mı dayıyorlar, herkes istediğine inanmakta özgür. Cidden her gün yeni biri çıkıp açıklanacağına asla inanmayın diyor. Buralara bir trol dadanmış anlaşılan, kimsenin yakın zamanda açıklanabileceği ihtimaline itibar etmemesi için özel çaba harcıyorlar. 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mezun Son düzenleyen:

Ben sadece arkadaşımdan duyduğumu paylaştım kesin açıklanacak gibi iddiam yok kesinlikle dikkate alıp almamakta herkes özgür

• M
              mezun @anavarza Son düzenleyen:

@anavarza merak etmeyin benim de ilk mülakatim değil sürecin önemini stresini biliyorum

• M
                maniakbeta Son düzenleyen:

keşke ösym sınav süreçlerinde olduğu gibi önceden açık bir tarih ya da tarih aralığı verilseydi. mülakata kalan herkes için uzun ve yorucu bir süreç oldu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • A
                  anavarza @2pacalypse Son düzenleyen:

@2pacalypse tamam bir şeyler duyan herkes paylaşsın o zaman duyumun kaynağını somut olarak açıklamadan. Böylece bir sürü tarih ortaya çıkar. Birisi tutar nasıl olsa. Siz mutlu olacaksınız, boş yere umutlanmayı seviyorsanız böyle yapalım. Tepki de göstermeyelim her duyumum şu diyene. Çünkü saçma sonuçta tepki göstermek duyum duyumdur, doğru tutarlı olmasına gerek yok. Bizi umutlandırsın yeterli.

D M K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • D
                    Dumspirospero @anavarza Son düzenleyen:

@anavarza tarih duymak ve görmek istemiyorsan forumun bu kısmından çıkabilirsin dostum. Burası bunun için var.

• M
                      mezun @anavarza Son düzenleyen:

@anavarza siz dikkate almayın okumayın o zaman bu kadar basit .

• K
                        kıymalı puding Yasaklı @anavarza Son düzenleyen:

@anavarza kasım ayında açıklanacakmış mülakatlar böyle bir duyum aldım. Mesela böyle duyumlarla mutlu oluyorsanız arada paylaşalım 😅

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • E
                          elitnur Yasaklı Son düzenleyen:

Duyumlar gerçek dışı bile olsa O tarihi beklerken vakit bir şekilde geçiyor sanki 😅 şahsen 21 i falan diye duyum olunca sanki o günmüş gibi bekleye bekleye o günü geçirdim 😅 şimdi eylül 15 diye şartladım sanki 3 hafta var gibi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum sanki

• Y
                            yasamor Son düzenleyen:

21 agustos ilk psikolojik eşikti. Bu hafta da gelmedigi takdirde zaten artik burasi daha da civiyacaktir diye dusunuyorum. Benim sahsi gorusum de eylul ortasi bu arada.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • R
                              RootofAllEvil Son düzenleyen: RootofAllEvil

Ağustos bitmeden açıklansa keşke

• A
                                anavarza @kıymalı puding Son düzenleyen:

@kıymalı-puding bu kadar komik olmayı nasıl başarıyorsunuz ya bravo. Gülmeyi de bize bırakın bari kendi esprinize gülmeseydiniz kendi çapınızda.

• A
                                  anavarza @yasamor Son düzenleyen:

@yasamor Cıvıdı zatem hocam. Çoğu ciddiyetsiz şekilde prim kasmak için yazıyor buraya. Bir elin parmağını geçmez şuraya ciddi şeyler yazan insan sayısı.

• D
                                    Dumspirospero Son düzenleyen:

Herkesin duyumlarını paylaşmasından hoşnutuz. Gerilen, minnoş kalbi dayanmayan sakince forumdan çıksın. Kimsenin bilgi paylaşanlara müdahele etme haddi yok.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • R
                                      RootofAllEvil @Dumspirospero Son düzenleyen:

@Dumspirospero +1 katılıyorum forumun amacı bilgi paylaşımında bulunmak, fikir alıp-vermek değil mi zaten? Troll veya haddi aşan şeyler olmadıkça herkes fikrini de duyumunu da paylaşır nokta

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                      • D
                                        Dumspirospero @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil ki buradaki bir çoğu üyeyi sınav sürecinin başından beri tanıyoruz. Arkadaş ilk kez buralara uğradığı için bilmiyor olabilir kim trol kim değil. 🙂

• H
                                          hideaways11 Yasaklı Son düzenleyen:

Umarım bu hafta gelir herkes rahatlar

• S
                                            sayden06 Son düzenleyen:

Bu forumda bildiklerini söylemek suç olmuş geçen sene kaymakamlık mülakatlarının açıklanacağını akşam üzeri öğrendim burda haber verdim linç edilecektim nerdeyse ama açıklandı dediğim gün kimse teşekkür etmedi.

K L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 60 / 105
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti