Bana soruları bir havuzdan soruyorlar gibi gelmedi. Daha çok gelişine sizin konuşmalarınız üzerine sorulan sorular gibi geldi. Tabi şimdi şüphede kaldım hangisi daha iyi. Hepimiz için başarılar..
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bana soruları bir havuzdan soruyorlar gibi gelmedi. Daha çok gelişine sizin konuşmalarınız üzerine sorulan sorular gibi geldi. Tabi şimdi şüphede kaldım hangisi daha iyi. Hepimiz için başarılar..
-
@leyla evet evet aslında söylemeye çalıştığım buydu iyi ifade edemedim sanırım. yani konu nereye kayarsa kaysın soracak soru buluyorlar nasıl desem soru dağarcıkları geniş diyelim
-
@giantsbane him anladim hocam. Ben de diger kurumlardaki gibi soru cekme usulu gibi dusundum ya da buna benzer bir sey : ) ama evet dediginiz gibi soylediginiz seylerin nedenini nasilini aciklamaniz bekleniyor
-
Mülakat aşamasını da atlattık, geçmiş olsun arkadaşlar
sonuçlar ne zamana kadar açıklanır diye soran oldu mu acaba veya önceki tecrübelerine göre fikir beyan edebilecek var mıdır?
- topic:timeago_later,14 gün
-
Bu gidişle referandum sonrasına kalacak kazananların ilanı herhalde
- topic:timeago_later,25 gün
-
Arkadaşlar o kadar vakit geçti hala ses seda yok varmıdır bi duyumu olan
- topic:timeago_later,21 gün
-
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar hepinize.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim olmamış, boşa gitti emekler.. umutlanmıştım oysaki.
-
benim de olmamış kazananlara hayırlı olsun
-
olmadı.. 3 kere gidip geldik, çalıştık.. kısmet..
-
arkadaşlar arayıp niçin olmadığını sorsak bir açıklama yaparlar mı?
-
Yeni bir ilan daha vardı lise diploması ni PDF ekliyemedim basvuramadim
-
@sekoras sanmıyorum hocam herhangi bir liste bile yayınlamıyorlar asil-yedek gibi, benim yazılı kötü mülakat iyi geçmişti ama ancak tahmin edebiliyoruz işte her şey gizli olunca. neyse kısmet fazla takmadan önümüze bakmak lazım
-
forumdan baya giren arkadaş vardı ama hiç kazanan olmadı mı merak ettim?
-
@giantsbane hocam hem sözlü hem de yazılıdaki puanımızı filan söyleseler, belki bundan sonrakiler için daha tedbirli olabiliriz. bu yüzden ben yarın arayacağım.
-
Ben de arayacağım yazılı ve sözlü puanımı öğrenmek için en azından neden kazanamadığımızı görelim o kadar uğraştık, ayrıca sıralamamıda görmek isterdim onu da soracağım, tüm kurumlar kazananları puan sıralamasıyla yayınlıyor. herkes neyin ne olduğunu görebiliyor şeffaflığın gereği de bu zaten.
-
Neden liste yayınlmadılar? Ben burasını beklemiyorum ama diğer mülakat sonucu beklenen listeleri de yakından ilgilendirebilir bilsek iyi olurdu belki feragat verebilecekleri öğrenebilmemiz açısından
-
..................
-
@khun söylediğiniz iyi oldu hocam ben de BİMER'e yazayım o halde