Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum bu raportörlüğü araştırdım çakılı kadro diyen de var değil tayin isteyebiliyorsun diyende var kesin bilgisi olan var mı hala tercih yapamadım
-
@mali32 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@ank bnm tanidigim muhafaza. esi ise polis. ilk atamada esinin yanina gitmis muhafaza olan bayan. sonraki tayin durumunda muhafaza gidince bu defa polis da pesine gitmis. yani belli olmuyor polis muhafaza. ikisi de silahli personel. ikisininde arasında net o ona tabi diemiorlar. artik kim nere giderse ilk. digeri pesine gidior.
Teşekkür ederim. Ben taşra memurluğu tercih edeceğim gibi. Gerisi nasip. -
Mülakata katılacakların listesi ne zaman belli olur acaba
-
@mali32 eyvallah
-
@Antimülakat hocam ben az once basvuru yaptım ama yabancı dil okudugumu belirtmemişim mülakatta sıkıntı olur mu?
-
@ACAGRIGUNES olmaz, mülakat öncesi kendini tanıt derlerse orada belirtirsin
-
il ticaret memurluğunu kazansak ,eş durumu ile şehir değiştirebilir miyiz? Rotasyon olmadığı için bu hakkımızı nasıl kullanırız ?
-
@şozunbirnumara başvurunuzu nereye yatınız acaba ? benimde o civarda bir puanım varda kararsızım
-
Bende hala tercih yapmadım biyer geleceğini sanmıyorum pazar günü yaparım büyük ihtimal ama yüksek kapatacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda .
-
@elfwarrior siz hangi kadroyu düşünüyorsunuz
-
@1234tamam hocam il ticaret yada gümrük taşra dan birini tercih ederim büyük ihtimalle.
-
il ticaret hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
-
@elfwarrior bende öyle düşünüyorum.son güne kadar kararda veremicem sanırım
-
Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerinde memur olunca eşinin yanına ataman olduktan sonra o bölgenin hizmet yılı bitince başka yere tekrardan atama mı olur ? yoksa hep aynı şehirde mi kalırsın rotasyon uygulanmaz ,hiç bir yerde bu net değil
-
iyi akşamlar arkadaşlar başvuru yaparken özgeçmiş kısmına ne yazalım ? daha doğrusu nasıl bir şey yazalım yani herhangi bir iş başvurusu gibi mi ? mesela ben oraya üniversite dışında hiçbir şey yazamam sanırım. ?
-
arkadaslar merhaba p3 puanım 73. herhangi bir memurluk olma ihtimali var mı gümrükte
-
@bude 70 li puanlar için çok düşük bir ihtimal yokk deneek kadar hatta.belki muhafaza şartları var diye
-
Bu ileti silindi! -
@1234tamam anlamadim esler ne is yapior. biri gumruk memuru peki digeri ne is yapior.ona gore bisey soyleyebiliriz belki.
-
@mali32 biri özelde çalışıyor diğeri ise gümrük memuru olur ise eşinin yanına atama olabiliyormuş.benim öğrenmek istediğim hep aynı ilde kalınabiliniyor mu rotasyondan dolayı daha sonra başka bir yere gönderilir mi