TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ank
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ank

@ank

4
    İtibar
    396
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ank Takip etme Takip Et

ank tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: KPSS B merkezi alımlarda kontenjan sayıları

@Antimülakat KPSS B merkezi alımlarda kontenjan sayıları içinde söyledi:

@ank hocam birinci alımda her il ve meslek grubunu yazmak isterseniz atanma ihtimalinizi yüksek. 286. sıra çok iyi, kadrolar geldiğinde yeniden muhakkak değerlendirelim, dediğim gibi birinci alımda kadro ayrımı gözetmezseniz olma ihtimali yüksek, il tercihini doğru yapayım, ilçe de çalışmayayım derseniz ikinci alıma da bırakmak size kalacak gibi duruyor.

Artık bi süre daha beklemek istemiyorum hocam . Ki büyükşehir gibi bi ısrarımda YOk. Çakılı kadro istemem sadece o da eşten dolayı sıkıntı olabilir diye . Cevabınız beni çok mutlu etti Yaa 🙂 teşekkür ederim inşallah güzel bi kadro gelir bi çok insanın işine yarar .

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank
    • RE: KPSS 2016 Lisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.

Merhabalar , et ve süt kurumu genel müdürlüğünde ki memur ne iş yapıyor ? Yani cahilliğimi hoş görün. Normal memur işi mi yapıyorlar yoksa başka işler mi?

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@aliveli ve @Antimülakat teşekkür ederim .bi an değişik işler yaptırırlar mı diye aklıma geldi de 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@Antimülakat teşekkür ederim hocam.böyle aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarda vardır belki diyerahagaız ediyorum kusura bakmayın

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

ank tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar , aradım ama ulaşamadım. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Et süt kurumunda satın alma memuru ne iş yapar ?

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@Antimülakat sağolun hocam, içim rahatladı 😳 Allah razı olsun:) insan bilse de sizin gibi işi bilenlerden bişeyler duymak güzel oluyor ..

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

İyi akşamlar .. 89.87 gibi bi puanla üniversiteleri yazmayıp dhmi ve et süt yazcam gibi.sizlerce mantıklı mı? Risk mi alıyorum acaba . Önerileriniz var mıdır ?

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@Antimülakat analiz yapmanız mı mümkün değil? Yoksa daha önceden puanımı yazmıştım size gelmesi mümkün değil gibi bi sonuç mu çıkarmalıyım bu cevaptan . Kadrolar o kadar az ki kafalar inanılmaz karışık. Eskiden az biraz tahminde bulunurdu şu süreçte pek mümkün değil gibi

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@arsenlupen
      Hocam üniversitede aldığımız dersler işimizi görüyormuş . Ekstra sertifikaya gerek yokmuş.

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

Bende bi soru yöneltmek istiyorum dhmi ve et ve süt kurumu en düşük kaçma kapatır acaba ? Analiz edip bi tahmin yürüten var mıdır 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@Antimülakat teşekkür ederim hocam.böyle aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarda vardır belki diyerahagaız ediyorum kusura bakmayın

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

İyi akşamlar forum sakinleri.2014 yılında 89 alan birinin sıralaması kaçlardadır acaba ? 2014/2 ye göre bi kıyaslama yapabilir miyiz diye düşündüm ama. Aslında kadro sayıları daha az branş sıralamaları da bi kıyasa iZin vermez yine de bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi:)

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

Merhabalar , dhmi de eş durumu tayini kolay oluyor mu? Ya da ne kadar zaman sonra tayin imkanı veriliyor ? 😳Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank

@aliveli ve @Antimülakat teşekkür ederim .bi an değişik işler yaptırırlar mı diye aklıma geldi de 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      A
      ank