Sağlık Bakanlığı 79 İİBF Mezunu Bilgisayar İşletmeni Alıyor
-
@başarısız ettim hocam evet.
-
@başarısız nerelerde çalışılacak acaba hastane mi yoksa il sağlık müdürlükleri mi ?
-
@çölkaplanı sağlık bakanlığı bünyesindeki her yer olabilir hocam. İl müdürlükleri, hastaneler vb. İlçeler belirli olsa çok daha iyi olurdu.
-
@başarısız hocam bişey sorcam ben göremedim de kpss şartı varmı yada belli Bi puan sınırı iktisat mezunuyum bnde
-
@emelktü 2018 kpss p3 puanı isteniyor. Herhangi bir alt sınır yok hocam
-
@başarısız hadiya bnm p 3 çok düşük olmaz herhalde
-
Hocam biz hangi bölume bakcaz iibf olarak hep fizyoterapist hemsıre gördum bende
-
80 e düşer mi arkadaşlar ankara
-
Daha önceki alımda taban puanlar 70 lere kadar düşmüş , bu alımda da sizce düşer mi arkadaşlar
-
@hustundag bilinmez ama inş düşer hocam. ve maaşları ne kadar bilgisi olan var mı
-
@çölkaplanı internette bir sitede 3988 gördüm ama sözleşmeli veya kadrolu farkı var mı ? Bu alım sözleşmeli mi ? Acaba farkları neler biliyor musunuz hocam
-
@hustundag bir fark olmaz benım bildigim zaten herşeyi söz. pozisyonunda alıyor artık devlet neredeyse
brüttür o. 4500 alınır büyük ihtimal eğer öyleyse -
bide merak ettiğim şey bu herkesin pc sertifikası varmı
-
@çölkaplanı net ücret olarak diyordu ama .. lisansta alınan bilgidayar dersi kabul oluyormuş diye biliyorum
-
Arkadaşlar merhaba. Şimdi benim pc sertifikam var ve ya okulda pc dersi aldım. Şu durumda bu şartları karşılamayanlar başvurabiliyor mu? Başvursa bile şartları taşımadığı anlaşılınca, taşıyan daha düşük puanı olan ama ataması gerçekleştirilmedivyazan birini alırlar mı?
- liste madde
-
@mgunal_ başvuru şartlarının sağlanıp sağlanmadığı atama gerçekleştikten sonra kurum tarafından kontrol edilir. Şartları taşımayanın ataması yapılmaz. Ancak sıradaki kişi gelsin durumu da söz konusu değildir. Yedek belirlenmiyor sonuçta. Maalesef kadro boşa gitmiş olur.
-
@hustundag hocam 70 dediğiniz puanın hangi alandan alıma söz konusu olduğu önemli. Örneğin bazı alımlarda aynı kadro için farklı bölümlerden alım yapılabiliyor ve taban puan değişiklik gösterebiliyor.
-
@çölkaplanı üniversitede bilgisayar dersi almış olmak da sertifika yerine sayılıyor.
-
@başarısız benim basic computer science olarak geçiyor bilgisayar dersinin adı sorun teşkil eder mi hocam
-
@hustundag sanmıyorum sorun olacağını. Enformatik, temel bilgi teknolojisi gibi dersler de bilgisayar dersi kabul ediliyor