Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
tamam hocam teşekkürler
-
Bu benim ikinci sgk denetmen yardımcılığı sözlü sınavımdı. Aslında ilk sınavım iyiydi ama malesef olmamıştı. 1,5 yıl boyunca sadece bu ilan için çalıştım çabaladım. İlanın gelebilmesi için bir yandan kuruma mailler attım bir yandan tweetler. Nihayet ilan geldi ve sınava girebildim. Fakat bu sınavımın malesef kendimce kötü geçtiği kanaatindeyim. Sanırım olmayacak bu seferde. Beklemedeyiz ve bekledikçe zaten az olan ümidim daha da azalıyor. Sınavı hatırladıkça kendime kızıyorum ve üzülüyorum. Öylece beklemek çok kötü. Hele birde ikinci girişiniz ve kötü geçen bir sınavınız olunca beklemek daha da berbat olur. Sabır, Ya sabır.
-
@chebyshev hangı komısyondu ve ne sordular ki
-
@chebyshev kardeşim kendine kızma mülakatta her zaman adamı olan kazanır.Doğru bile bilsen bak yine olmadı diyosun.Geç açıklanması bile neler döndüğünü az çok belli ediyo.
-
Daha 7. promosyondakiler tam işe başlayamadı ki ilan geleli 8 ay oldu. Ben de sgk uzman yard sonucunu bekliyorum ki 130 güne yaklaştı bi sonuç açıklayamadılar. Mayıs ayına yetişecek fln diyenler var ortalıkta yani 6 ay fln sürecek daha atanmamız var ki belirsizlik +belirsizlik...
Bunları yazdım çünkü hemen açıklanacak ve atanacağız, işe başlayacağız diye sakın ümitlenmeyin. Sadece çok üzülüyorsunuz ve yıpranıyorsunuz. Beklentiyi yükseltmeyin çünkü sgk bu yıl en çok alım yapan ancak ohalden ve khk larla atılan personelinden ötürü yılın en yavaş kurumu. -
akşam etkinlik yapalım sayın başkana yazalım uzmanlıkların açıklanması için ne dersiniz ?
-
SGK uzmanlık ve müfettişlik sonuçlarının açıklanması biz 8.pro sonuçlarını bekleyen arkadaşlar için ilaç olur. En azindan bu unvanları isteyen arkadaşlarımız denetmenlik haklarından feragat eder.
-
Dün akşam bulunduğum yerdeki il mudur yrd ile konuştuk biraz Referandumdan önce sonuçları aciklarlar belki dedi.. Bana pek ihtimal dahilinde gelmiyor ama inşallah açıklanır biran önce yolumuza bakarız
-
@hayalimsgk hocam ben de sgk çsbg uzman yardımcılığı aynı zaman da burayı bekliyorum.Kaç aydır mülakat sonuçlarını açıklamıyorlar:ancak denetmenlik hepsinden önce açıklanırsa şaşırmam.
-
@Sipsilimarpuc Hocam ben sürekli atıyorum:ancak cevap yok.Toplanıp kurumamı gitsek ya anlamadım gerçekten.
-
@sımplypassenger hocam benim tahminim soyle; uzmanlık ve teftis kadrosu hem sayı az hemde önem arz eden meslekler olduğu için güvenlik sorusturmalarini liste aciklanmadan önce yapıyor olabilirler. Ama denetmen yrd sonuçlarını açıklamadan önce araştırma yaptıklarına pek ihtimal vermiyorum. Öyle olsa 7. Promosyonun sonuçlar aciklandiktan sonra hala bekliyor olmazdık soruşturma sonuçlarını. O nedenle uzmanlık teftis ve denetmenlik sonuçları referandum öncesi aynı anda açıklanabilir.
-
Arkadaslar bu mülakata bende girdim.ama boşuna beklemeyin.daha mülakatlar biteli 1 ay bile olmadı 60 kisilik uzmanlık ve 25 kisilk mufettislik aylardır sonuç bekliyor.denetmenligin bundan önceki iki alımındada 2 aya yakın sürdü açıklamaları hemde uzmanlık mufettislik ilanı da yoktu.boşuna tweet felan da atmayın. Zaten onlisans muhasebe ve onlisans sosyal güvenlik mezunları binlerce tweet atmış bi işe de yaradığı yok kimse bakmiyo cevap veren yok.tavsiyem uzmanlık ve mufettislik sonuçlarını bekleyin anca ondan sonra olur
-
@hayalimsgk tamda içerisinde olduğum düşünce şekli kardeşim. Hem mükerrer kazanmaların önüne geçilmek için(istihdam seferberliği muhabbetinden) hem de stratejik bir tarih olduğu için bana da 3 ü bir arada açıklanırmış gibi geliyor. Aynı zamanda temenni de ediyorum
-
@2525 inşallah düşüncelerimiz yanılmaz ve haklı çıkarız biran önce rotamizı çizeriz kardeşim
-
@2525 kardeşim sakın istihdam seferberliğini falan düşüneceklerini zannetme umurlarında bile değil 400 kişilik denetmen yardımcılığı alımı neticesinde kazananların neredeyse yarısı hali hazırda memur yani kimse o kadar ince düşünmüyor
-
@Steve-McManaman Hocam, sanki Cumhurbaşkanının söyleminden sonra dikkat edilmeye başlandı bu meseleye. Ben de çok ortak kazanan olmayacağı düşüncesindeyim
-
@2525 inş dikkat edilir hocam benim temennim de önceliğin işşiz olanlara verilmesi bekleyip göreceğiz
-
@hayalimsgk Hocam yakınen tanımıyorum ama en çok olmasını istediğim insanlardan birisiniz.Umduğumuzu buluruz inşallah
-
Komisyon başkanı herkesin başka sınavların sonucunu bekleyip beklemediğini not etti mi acaba ? Benimkini not etmişti o yüzden bu konuyu dikkate alırlar diye umutlanmıştım biraz da olsa
-
Arkadaşlar polis tanıdığı olan var mı bu güvenlik soruşturması meselesinin aslını öğrensek. Her ne kadar öyle görünse de uzmanlıkta müfettişlikte önden yapılıp denetmenlikte yapılmaması bana mantıklı gelmiyor.