Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Yds puani olan herkes butun sinavlara girdi resmen.gecen sene guy bekleyecegimize hepimiz yds calissaymisiz simdi 3 5 sinav gorurduk. Yds olmadan alim yok resmen offf.her gelen ilana uzaktan bakmaktan sıkıldım
-
Arkadaşlar iktisat istanbul kaç puana düşer sizce?
-
@jook inşallah hocam
-
Iibf kadrosunda muhendisin işi ne allah aşkina !
bi yanlislik varsa ve itiraziniz varsa asil buna olmali. Bizim kadrolarimiz bize verilmeli. Mühendis gitsin teknik işlerde calissin ne isi var burda hayret ediyorum, koskoca bakanlik nasi böyle seyler yapiyor. -
@sbf13 2019 da maliye zordu puanlar düşük, 2018 puanları belirleyici olur.
-
İktisat alanından(P14) İstanbul 91 puana gelir mi? Bir de sözlüde sadece iktisat mı sorulacak şimdi bana anlamadım onu.
-
@RootofAllEvil mühendisleri bilerek uzman kadrosundan alıyorlar bence eğer teknolojiye ayak uyduramazlarsa, atıl duruma gelirlerse veya yaşlandıklarında memur olarak kullanabilmek için.
-
@stradivarius Hangisi düşük kapatır bilmiyorum ama bence 87 civarında kapatır.
-
@rassal belkide sürgün edebilmek için
-
Direk sözlü mülakat olması beni düşündürdü
-
Rtük gecen yıl maliye ilanını 60 yds ile 89 küsürle kapattı 3 kişiyi ve 2018 puanları daha yüksekti. Bu yıl maliye için 85 üstü ümitlenebilir sanki tabi belli olmaz da
-
@rassal mühendisler b kadrodan da girse 3600 göstergeleri var zaten. Şaka gibi ya adamlar p1 p2 p3 ten a grubu kadrolarına giriyorlar
-
@sbf13 maliyecilerde genelde yds olmuyor hocam. Gecen sene yerlesenler vs. oldugunu da düsünürsek soyledigim rakamdan asagi da gelse sasırmam.
-
Sinav tarihini görebilen var mi peki ?
-
@Fenerbahçeli o sonra ilan edilecek. Sınav yok cünkü. Mulakat olacak. Liste belli olunca acıklarlar.
-
@voice ekonometri ne alaka ne demek ya stratejiye bile almadılar nereye alacaklar bu ekonometriyi acaba ne alakaymış
-
@lafz aynen hocam, ifade tüm güven aralıklarında ret edildi
-
İktisat mezunu adam hademelikten tut her şeye başvuru yapabiliyor ama ona rağmen buralarda gelmişler ekonometri ne alaka diyorlar. Kardeşim öyle olmaz sokağa pusu kurun mimleyin sniperla indirin bizim yaşama hakkımız yok galiba size göre çünkü P14 P15 çakılı puanlarımız var iktisatçı gibi iktisat yapmışız, iktisat alt dalıyız ama kullanamiyoruz bölüm şartı saçmalığından dolayı bütün ilanlar iktisat isletme maliyeye geliyo hâlâ buralarda mırın kırın el insaf kuzuların başı kurt olsa bu taksimi yapmaz stratejiye maliye bile almadılar, kaymakamlığa pdr başvuru yapsın iibf mezunu biz yapamayalım. Oldu ekonometri ne alaka birader. Hayırlı günler
-
Arkadaşlar ÖNEMLİ. Sınavda hangi alandan giriyorsak o alandan mı soru gelecek? Ben iktisat alanindan katilacağım. Sadece iktisat mı sorulacak bana? Hukuk sorulmayacak mı mesela?
-
ucuz ifadelerle eskimiş kalıplaşmış cahilce işletme bölümünü küçümseyecek insanların halen aramızda bulunması ilandan daha çok üzdü açıkçası