Online Yds Kursu Tavsiyesi
-
Arkadaşkar 14 ekimden sonra ilkbahar yds sine kadar rolantide çalışmayı düşünüyorum ne önerirsiniz kurs a mı gitmeliyim yoksa online iş görür mü ?
En son girdiğim yds 30 küsür
-
Arkadaşlar benim hocam kanalında ki yds videolarını izleyip memnun kalan var mı?
-
Merhaba Arkadaşlar,
355saat dinleme hakkı 4 ayı kalan (23Temmuz 2019) akındil video paketimi satmak istiyorum ben 2ay 55 saatini izleyerek istediğim puana ulaştım. (2tane de online bonus ders var)
400 saat 6aylık paket fiyatı kitaplı 629, kitapsız 429tl. ben 280tl ye satıyorum. kargoyu karşılarsanız kitapları da yollarım çok az çözülmüş durumdalar bazılarını hiç çözmedim.
almak isteyenler yazsın.teşekkürler.
-
merhaba arkadaşlar
yds için ,videolarını indirip her ortamda izleyebilecegim bi kurs var mı ?Çoğu internetle çalışıyor . -
@lebuad hocam 2 ay da kaç puan elde ettiniz ? Yani akındil bu kadar iyi mi bende KPSS’den sonra hazırlanmayı planlıyorum da
-
"Ydstime" aldım hoca çok iyi anlatıyor. Youtubeda fikir sahibi olabileceğiniz pek çok videosu da var.
-
Merhaba Arkadaşlar, otelde çok yoğun çalıştığım için kursa gitmeye vaktim olmuyor. Daha önce Tömer ile görüşmüştüm programımı ayarlayamadığım için gidemedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle Akademik batı dilleri ile görüştüm. ingilizceuzeme kayıt yaptırdım online verilen eğitimlerden çok daha farklı, Canlı olarak stüdyodan akıllı tahtadan eğitim veriliyor. Bence Sınıf eğitiminden farkı yok hatta fiyat açısından daha avantajlı...
-
Arkadaşlar merhaba benim hocam ingilizce videolarını izleyip hazırlanan var mı hiç ? Sizce nasıl
-
@bykeynes, içinde söyledi: Online Yds Kursu Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba benim hocam ingilizce videolarını izleyip hazırlanan var mı hiç ? Sizce nasıl
Bunu ben de merak ediyorum ️
-
Merhaba arkadaşlar,
Online yds center hakkında fikri veya tecrübesi olan var mı? -
@MMmustafa, içinde söyledi: Online Yds Kursu Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Online yds center hakkında fikri veya tecrübesi olan var mı?Geçen yıl ingilizce yds kurslarına katılmıştım. Demet hoca giriyordu derslere. Hoca çok iyi istediğim puana ulaşmamda büyük katkısı oldu hakkını yiyemem. Kurs da ilgiliydi herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
-
@bykeynes baslangic icin guzel.
-
Kesinlikle ingilizceuzem.com ile Utku hoca ve Ezgi Hocayı tavsiye ediyorum.5 ay gibi sürede 75 skor 60 nete ulaştım.YDS eğitimleri İngilizce uzem den Canlı stüdyodan veriliyor.Kaçırılan dersleri video dan tekrar izleyebiliyorsunuz.Ücretsiz 5 kitap set veriliyor ve hocaya takıldığınız zaman soru sorabiliyorsunuz@Ben istifade ettim.Şiddetle tavsiye ederim️
-
Demet hocadan kastınız demet çakmak sanırım. başka forumlarda da çokça tavsiye edilmiş. Halen bahsettiğiniz kursta mı ders veriyor?
-
Sonaşama diye bir kura var kök çarşısı üstü sakın yazılmayın benden demesi yalan folan herşey olan parayı da geçtim zamanınıxa olur