Öyle bir söz var ki...
-
''Dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol''
Prison Break -
" Ben pencereye uzanmayı çok isterken fakat uzanacak durumda değilken, bana yapmış olduğun gőkyűzű taklidini unutamıyorum.."
-
"Allah büyük"
-
Deha; imkansızda mümkünü görebilmektir.
Gemilerin karada da yüzebileceğini sezmek, mehmetlerden birini 'Fatih' yapar.. -
Hayat tecrübelerle öğrenilir ve tecrübelerin bedelleri ağırdır.
-
Buradaki yorumları okuyunca şöyle düşündum gökyuzunun rengi acaba gerçekten mavi mi ?
-
@rlg őyle gőrmek istiyorsa şayet insan; kapkara da olsa masmavidir..ama yok kişinin içi karanlıksa gőkyűzű mavi olmuş ne fayda..
-
"gençken ilk gördüğü suya deniz diye atlar insan."
-
@bombiksmori
Doğrudur kişinin içindeki renk önemli. -
“Görünüşe göre hüküm vermeyin; zengin bir kalp, ucuz bir ceketin altında olabilir.”
İskoç Atasözü -
Yaşam ki bir kum saatidir usulca akan..
-
Gün gelir, devran döner... Hazıra dağ dayanmaz... Bugün var yarın yok.
-
Bin senede okusam
Ne biliyorsun ? Diye sorsalar
"Haddimi bilirim" derim.Hz. Mevlana
-
Başımız dik yürüyoruz çünkü boynumuza kadar b.ka battık... Dario fo.
-
19 yıl idam mahkumu olarak bir hücrede hapis yatan, tahliye edildikten sonra da dış dünyaya tam ayak uyduramayan Rectify dizisinin başrolündeki kahramanın lafı: "Düşünüyorum öyleyse varım. Çok fazla düşünüyorum, öyleyse yokum. Yokum, öyleyse hiçbir şeyim. Hiçbir şeyim, öyleyse ölüyüm. Eğer ölüysem, neden hala bu kadar yalnızım?"
-
"Yalan bir peygambere inanmaktan daha kőtűsű bir peygambere yalandan inanmaktır.."#
-
İnsanın ilk önce ahlak okuması gerek. Diplomalar meslekler için...
-
"Sonu olan bir şey, başından itibaren yoktur".
Eugène Ionesco -
Allah var, Gam yok! Arabamin arka camına devasa şekilde yazdirdigim ve en sevdiğim söz.
-
Boşver&Olsun