TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
-
arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır? Bilgisi tahmini duyumu olan var mı?
-
@nomnomnom mülakat esnasında adaylar ile ilgilenen kişi 1 aydan önce açıklanmaz dedi.
-
@gha bana da "bilmiyorum, komisyona bağlı ama bana göre 2 haftaya açıklarız çok sürmez" demişti.
-
Daha önceki alımlarda bir haftada açıklanıyormuş, ama bir önceki alım 1,5 ayda açıklanmış. E şimdi pandemi koşullarını da düşünürsek açıklanması biraz sürebilir.
-
@nii-san umarım size dedikleri doğrudur.
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar bu hafta içinde açıklanma ihtimali sizce nedir?
-
@gardaş Benim 29 eylül salı günü mulakatim vardı cuma günü referansim aranmış sizde durumlar nasıl?
-
@fırtına-lordu referansımız olmadığı için aranmayacaklar o zaman
-
@fırtına-lordu valla hocam referans yok. Beklemedeyiz
-
@fırtına-lordu ne sormuşlar hocam referansiniza
-
@gardaş hocam sen basvuru talep formuna 2 adet referans olarak üniversiten hocalarını falan yazmadın mı?Benim referansım üniversiteden hocamdı mail attım sizi yazdım diye a evet haberim var aradılar yazmış koca profersore ne dedin mi diyim? = )
-
@fırtına-lordu ahahahah tamam hocam. Ben daha yakından tanıdığın birine yazmissindir diye düşündüm
-
Başka aranan oldu mu tek bir kişi mi arandı?
-
Başka kimseyi aramadılar galiba 1kşi mi arandı??
-
Kurumu bu hafta arayan oldu mu acaba? Ben geçen hafta aradım da bilmiyoruz dediler.
-
Sözleşmeli bilişim personelinin mülakatları açıklanmış bence uzman yardımcılığınin da yakındır
-
@gardaş Eylül un başında yapılmıştı o sınav. Eğer bunu baz alırsak Kasım ortasında anca açıklanır.
-
Kurumu arayan bilgi alan var mı ?
-
Kurumu arayan var mı ?
-
Herkes ararsa belki daha erken açıklamalarını sağlarız