2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bu sene son dakika aksiliği ile sınava giremedim ama şunu söyleyeyim arkadaşlar 400 kişiden sadece 100 kişi kaymakam olacak. 400 e girdiği gibi bilgi paylaştığı her şeyi herkesi elinin tersiyle itip doğru mülakat sayfasına koşanlar elendikleri vakit yine duyum kaynak not peşine koşacaklar. Net şekilde söylüyorum bileğinizi de kaynağınızı da duyumunuzu da kendinize saklayın. Referans alınan kitapları keşfettiğimizde kimseye söylemeyin. Birde kaynak sahiplerine bir çift sözüm var. Yok o kadar sorudan bu kadar tutturdum hepsi YALANNNN. Kendi ismiyle kitap çıkartmaya cesareti olmayan insanlar geldi ağa paşa oldu buralarda. Kendi aralarında konuşmaları görseniz bilseniz bir kuruş kazandırmazsınız. Kimsenin reklamını yapıp pirim vermeyin. Son olarak açığa alınan kaymakam sayısı basına yansıyandan fazla bu yüzden bu alınacak 100 kişi açık kapatmadı. Üstüne emekli olacaklar var. Ben duyumcu değilim ama kesin olan bir şey varsa sınav uzak değil Allah’ın izniyle. Hepiniz Allah’a emanet olun.
-
@ilhannnn Estağfirullah kardeşim üzgün olan kardeşler var morallerini bozmamak için paylaşım yapmadım ama inanın buruk bir sevinç içerisindeyim keşke bu ipi 70 de kalsaydı da beraber göğüsleseydik dilerim allahtan en kısa zamanda Allah dileğinizi karşısınıza çıkarsın bir mesaj kadar her bir kardeşimize yakınım Mayıs içinde araştırıyorum haber vereceğim Allah’a emanet ol kardeşim
-
@Daywalkerss Eyvallah hocam sende Allah'a emanet ol. Nasipse biz yine buralardayız. Haber bekliyoruz.
-
@Daywalkerss haberini bekliyoruz hocam inşallah Mayıs ayı doğrudur
-
@lallanaa size tavsiyem Anayasa, İdare hukuku, iktisat üç dersi soru kaçırmayacak derecede iyi çalışmak 66 soru bu kısmı hallederseniz sınav hallolur. buralarda 10 yanlışı olan sınavı zora sokar. bu kısımdan minder dışı soru az.
-
@artdesing insan hakları aöf pdf muhtemelen 5/6 veya hepsi tutmuştur soruları hatırlamıyorum ama ilk defa duyduğum bu ne acaba dediğim bir şey hatırlamıyorum
-
@Hayek bence de en doğru yaklaşım. Alandan 10'dan fazla yanlış yapıp listeye giren sayısı çok azdır.
-
@iibf vereceğim kardeşim ama şimdilik yok bilginiz olsun
-
Herkes nerede her şey neden bu kadar hızlı tarumar oldu daha bir kaç saat önce dipdiriydi, hayat doluydu ya şimdi ya şimdi ne oldu neler oldu .... Kazan ya da kazanma mutlak sessizliğin eşitliği işte böyle gelecek ve hepimizi bu hayattan söküp alacak! Demek istediğim hedeflere koşun bırakmayın bunu mülakata kalan ya da 2021 hedefine yürüyen herkese söylüyorum ama neden bu alemde olduğumuzu da asla unutmayın yoksa hayatı ıskalarız.. hoşçakalın...
-
@Ömermuhtar 71,25 ile kaçtı ama hala buralarda geziniyorum öyle aylak aylak kolay olmayacak buradan kopmak artık
-
@hky canınız sağolsun hocam daha ne fırsatlar ne mülakatlar var önünüzde.. inşallah tez vakitte muradınız gerçek olur...
-
@Ömermuhtar Allah razı olsun:)
-
@soruuitiraz merhabalar
Öncelikle kazanan dostlarımızı tebrik ediyorum , kazanamayanlara da klişe olacak ama lütfen pes etmeyin arkadaşlarBen genel olarak kullandığım yayınları yazmak istiyorum belki birine faydası olur
Türkçeden bol bol paragraf çözdüm ales çıkmış sorular özellikle
Tarihten Ramazan yetkin video dinlemştim bir sene önce bu sene de fetihname baktım
İnsna Hakları aihsyi çıkarıp okudum , Soysal Aygün ve Başkent kariyer Alper hocanın kitabına baktım
Anaysa 1982 anayasasını okudum sadece
İdare mahalli idareler ve 1 sayılı ,4 sayılı ,5 sayılı, 6 sayılı kararnameler için mevzuattan çıkartıp okudum ek olarak yiğit Yılmaz’ın kitabına baktım
İktisatlar için tufan Samed Özdurak konu + çıkmış sorular okudum
Türkiye ekonomisi Yasin çoban +burcu doğan bakmıştımDeneme olarak başkent kariyer bakmıştım
Eski kaymakamlık sorularına baktım
Soru Bankası da piyasada olanları yiğit yılmaz , başkent kariyer çözdümHerkesin bir stili vardır , ama ben konu ağırlıklı çalıştım çok faydasını gördüm
Rabbim bu yola baş koyan tek derdi vatana hizmet olan tüm dostlarımızın yolunu açık etsinBizler için yeni bir süreç başlıyor , duanızda eksik etmeyiniz
Sağlıcakla...
-
Ya arkadaşlar çok özür dilerim, maksadım karışıklık yaratmak değil ama benim doğru yaptığım bir soru yanlış görünüyor, yine doğru yaptığım bir soru da boş görünüyor. Benim gibi düşünen var mı bilmiyorum. Sınavdan önce 76.50 diye ortalıkta geziniyordum, bir açıklandı 70.75. Sabahtan beri kendime gelemiyorum. Biri bişey desin Allah aşkına.
-
Vurun ulan,
Vurun,
Ben kolay ölmem.
Ocakta küllenmiş közüm,
Karnımda sözüm var
Haldan bilene.
Babam gözlerini verdi Urfa önünde
Üç de kardaşını
Üç nazlı selvi,
Ömrüne doymamış üç dağ parçası.vazgeçtiğiniz an kaybettiğiniz andır. sıralamaya giremeyen arkadaşlar sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü yıllardır yaşadığımız duygu bu. Kaçınılmaz gerçek Mülakata kalan arkadaşlarin çoğu seneye yine burada olacak.
Gönlümüzdekilerin nasibimiz olması dileğiyle... -
@kamikaze hocam ne bu?
-
Merhaba arkadaşlar bende yardımcı olmak adına kaynaklarımı ve yöntemimi paylaşmak isterim. 89,50 puanla 21.oldum.
iktisatı çok ayrıntılı bir kaynaktan çalışmadım. Mikro iktisadı Dershane de verilen uzman kariyerin dergisi ile çalıştım. Makro iktisadi yine aynı dergiden ve dershane de tuttuğum notlardan çalıştım. Ama bu yıl bana başarıyı getiren asıl kaynak Adem KILIÇ'ın Usta iktisat kitabı oldu. Hocanın aynı zamanda YouTube da ücretsiz ders videoları da var kitaptan anlamazsanız ordan da bakabilirsiniz. Bu yıl çalışma yöntemimi sınavı çözerken ders sıralama yöntemimi ve kaynaklarımın tamamına yakınını değiştirdim. Ve çalışmamı uzun bir aralığa yaydım. 4.girişimdi bu sınava. Daha önce Ahmet nohutçu ve Themis anayasa idare kitaplarından çalıştım ama Yiğit Yılmaz ın kitabı daha iyi geldi bana, ayrıca insan hakları kısmı da yeterli. Tc ekonomi Yasin çoban ve Anadolu üniversitesi açık öğretim kaynağını çalıştım, aöfü mutlaka öneririm. Tarih fetihname, türkçe günde 20 paragraf çözdüm ve noktalama işareti, yazım yanlışlarını herhangi bir dershane kaynağından çalıştım. Anayasa idare ve iktisadı çalışmayı hiç bırakmadım altı ay boyunca hergün Yiğit Yılmaz ın kitabından ve Adem KILIÇ Usta iktisat dan 40 sayfa okudum bittikçe baştan başladım, tc eko tarih türkçe yi son bir iki ay kala çalıştım. Sınavda da en son Türkçeyi çözdüm. Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım tek mesajda uzun bişey oldu. -
@Çetin 80,50 puanım yanlış yazmışım pardon
-
1 smsk1 87,75
2 SonSeçimBükücü 86,25
3 fkoseli 83fkoseli söylediği puanı aldığını biliyoruz. Ya @smsk1 ve @SonSeçimBükücü?
-
**Elinizden çıkana üzülmeyesiniz ve Allah'ın size verdiği nimetlerle şımarmayasınız diye (böyle yaptık.) Çünkü Allah, kendini beğenip övünen hiçbir kimseyi sevmez. ﴾23﴿ **
HADÎD SÛRESİBu sayfada son iletim bu olsun istedim.. ömrünüz bereketli olsun, sağlıcakla kalın ...