2016 Aralık GUY Sınavı
- 

@AbuZiTTin ortada söylenecek bir durum veya hareketlilik yok adam ne yapsın. Bir iki hocanın reklam amaçlı söylediği şeyler dışında 
- 

@guyan-gelmiş benimde pareto dışında kişilere pek inanasim yok. Pareto diyene kadar hergun takip edecez burayı. Yeterki seneye olsun ama tarih belli olsun. Belirsizlik yoruyo 
- 

Paretodan da haber yok @uzman 
- 

Guy gider bu hasretimizi 
- 

Arkadaşlar KHK yayınlandı ve ben maliye bakanlığından ihraçları göremedim. Listeye de tam bakamadım gerçekten hiç yok mu? 
- 

Khk lar geliyor şu ihraçlarda yayınlar ins bir iki güne 
- 

Söylentilere göre bu khk bekleniyodu buda geldi bakalim nolacak bekliyoruz hala. 
- 

@Marshalgil ben baktim dostum yok kimse 
- 

@rrayif nerden baktın 
- 

Bu khk'ya yetistiremedi maliye anlaşılan o zaman baya bir ihraç söz konusu gibi duruyor alımları da yakın zamanda olacağını hic sanmıyorum 
- 

Diyanette de görevden almalar oluyor büyük ihtimal ikisi bir yayınlanacak önümüzdeki hafta belli olur 
- 

@denetçi khk yi indir bak üstat memurlar nette link var 
- 

Şu süreçler sağlıklı bir şekilde atlatılsa da biraz hareketlilik olsa. Hayatımıza renk gelse heyecan gelse en azından sorduklarında ilan bekliyoruz demeyip sınav var çalışıyoruz deriz. 
- 

Bu seferki khk da maliyeden ihraç yokmu 
- 

@hakimim_25 yok 
- 

Hayrlısı belki ilgisi yoktur ilanla gerçi ortada ilanda yok da 
- 

Belliki bi hareket var arkadaşlar az daha sabredelim maliyeyede, bizede sira gelir inşallah 
- 

Her gun buraya bakmaktan biktim.gelsin artik su ilan ya  ders calisasim da gelmiyo ders calisasim da gelmiyo
- 

Günaydın GUYcu arkadaşlarım. Son durumlar nasıl azda olsa duyum diyeceğim ama gulecekleri göreyim.  
- 

@urfa63__ sende söyle bi duyumumuz daha olsun